Møllgaard efter dukkert: Vi hang efter

Kriseramte Skjern pressede KIF Kolding København til det yderste, men tabte knebent lørdag aften

Henrik Møllgaard mener sagtens, at han og Skjern kan leve med et nederlag til KIF Kolding København. (Foto: Claus Bonnerup)
Henrik Møllgaard mener sagtens, at han og Skjern kan leve med et nederlag til KIF Kolding København. (Foto: Claus Bonnerup)

Et stolpeskud og et boldtab i kampens sidste minutter blev dyrt for Skjern Håndbold, der trods et stærkt comeback endte med at tabe 30-31 til guldfavoritten KIF Kolding København i Boxer Herreligaen lørdag aften.

Men for Skjerns landsholdsspiller Henrik Møllgaard er nederlaget et stort skridt i den rigtige retning efter en sløj sæson i den vestjyske klub.

- To point ville da have lunet, men vi er ikke i en situation, hvor en sejr over KIF Kolding er et krav. Vi spiller for at forbedre os og lægge lag på, så vi er oppe i fulde omdrejninger, når slutspillet begynder, siger Henrik Møllgaard.

Lillebror Landin blev matchvinder

Skjern lignede ellers en klar taber, da holdet flere gange undervejs var bagud med fem mål, men holdet arbejdede sig op og var syv minutter før slut foran med 28-27.

Men trods en fordelagtig udgangsposition lykkedes det ikke at skabe overraskelsen mod de rutinerede gæster.

- Vi hang bagefter i lang tid, men kæmpede os godt tilbage. Vi manglede lige lidt held, og der var nogle tvivlsomme dommerkendelser i slutfasen. Man må også sige, at KIF Kolding har spillerne til at vinde de tætte kampe, siger Møllgaard.

Lasse Boesen stopper karrieren

Landsholdsspilleren var tilbage i centrum af begivenhederne efter et VM, hvor han i vid udstrækning var reduceret til deltidsarbejder.

Møllgaard lavede 10 mål på 14 skud på Kasper Hvidt.

- Jeg er kommet tilbage fra VM med ekstrem spillelyst, og det er nok forklaringen. Det handler ikke om trodsreaktioner, eller noget i den stil, siger Henrik Møllgaard.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.