'Mulle' får lang kontrakt

Kristina Kristiansens kontrakt stod til at udløbe til sommer, men nu er den forlænget til 2025

Kristina Kristiansen har spillet for Nykøbing F. Håndboldklub siden 2015. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Kristina Kristiansen har spillet for Nykøbing F. Håndboldklub siden 2015. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

Kristina Kristiansen har været med til at gøre Nykøbing F. Håndboldklub (NFH) til en fast del af toppen af dansk kvindehåndbold, og nu forlænger parterne samarbejdet.

På Facebook skriver NFH, at playmakerens kontrakt er blevet forlænget, så den nu løber frem til sommeren 2025. Tidligere stod den til at udløbe til sommer.

- Det er utroligt vigtigt. Hun har været en kæmpe profil både på og uden for banen. Hun er vores anfører. Alle elsker hende her på Lolland-Falster. Det er helt vildt, så meget hun betyder for os, siger pressechef og bestyrelsesmedlem i NFH Søren Jakobsen.

Kristina Kristiansen, der går under kælenavnet 'Mulle', har spillet for NFH siden 2015. I sin blot anden sæson i klubben var hun med til at føre NFH til et dansk mesterskab. Året efter vandt NFH pokalturneringen.

- Hun er en nøglespiller for os. Vi lå til nedrykning, da hun kom hertil. Siden har vi jo ligget i toppen. Hun har betydet rigtig meget for os, siger Søren Jakobsen.

På Facebook takker NFH en række sponsorer for at gøre forlængelsen med Kristiansen mulig, og Søren Jakobsen erkender da også, at klubkassen har været ramt som følge af coronapandemien, og hvad den har medført af restriktioner i forhold til blandt andet tilskuere.

- Der er ingen tvivl om, at corona har været hård ved os, så vi er rigtig glade for, at alle sponsorerne har bakket op, siger han.

NFH gik inden VM på vinterpause på femtepladsen i Bambusa Kvindeligaen. Den genoptages søndag, hvor NFH skal møde Skanderborg.

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.