Mulle fik skæld ud og kys

Kristina Kristiansen fik skældud efter et malplaceret skud efter slutfløjt - men også et smækkys at gå i omklædningsrummet på efter FC Midtjylland bankede Team Tvis Holstebro 25-19

Kristina 'Mulle' Kristiansen fik både ris og ros efter kampen. (Foto: Anders Brohus)
Kristina 'Mulle' Kristiansen fik både ris og ros efter kampen. (Foto: Anders Brohus)

Først skæld ud, så et smækkys.

FCM's træner Helle Thomsen var absolut ikke tilfreds med, at Kristina 'Mulle' Kristiansen samtidigt med slutsignalet sendte et ukontrolleret desperat skud af sted mod FCM's midterblok.

Efter at have raset over skuddet fik en betuttet Mulle et stort trøstende smækkys at gå til omklædning på.

Se også: Topscorer skal erstatte Mulle

Selv om Tvis Holstebro i ligaen vandt udekampen  i Ikast, er seksmåls nederlaget i den første DM-semifinale af en størrelse, som ikke kan indhentes, så hjemmeholdet kan i stedet bruge de sidste kræfter på EHF Cup-finalen mod russiske Rostov-Don, der trænes af danskeren Jan Leslie.

I hvert fald er det svært at se, hvordan det skal ske, fordi FCM var en klasse bedre end de vestjyske hurtigløbere, hvor en anden snart forhenværende, landsholdsfløjen Ann Grete Nørgaard var ene om at holde høj klasse hos Tvis Holstebro, der ellers havde en fyldt Gråkjær Arena med 3000 tilskuere i ryggen.

Se også: DM-semifinalister: Dansk kvindehåndbold er på ret kurs

Den kommende damelandstræner og snart eks-træner for Tvis Holstebros mænd, Klavs Bruun Jørgensen måtte i 1. halvleg op på tæerne for at se en pæn position af de spillere, som snart bliver hans arbejdsmråde.

Det må have glædet den kommende landstræner, at FCM's lange stregspiller, Susan Thorsgård spillede en stor 1. halvleg, da hun blev fodret på bedste vis.

Og anfører Line Jørgensen, der snart smutter til Rumænien, var modsat Stine Jørgensen godt skydende, og det fik  han bl. a.  ud af at strække hals.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere