Mulle førte an i monster massakre

Nykøbing Falster-spillerne smadrede deres gamle træner og Randers HK i pokalsemifinalen

Kristina
Kristina "Mulle" Kristiansen svinger skudarmen mod Randers. Foto: John Randeris

ESBJERG (Ekstra Bladet): En pokalsemifinale fuldstændig blottet for spænding! Mulle og NFH smaskede deres gamle træner Niels Agesen til halgulvet i Esbjerg og vandt med hele 37-18 over Randers.

Dermed er nykøbingenserne klar til søndagens finale mod enten Odense eller Team Esbjerg.

Når det ene hold 17 minutter før tid fører 30-10, skal der vist mere end gamle Manchester United-mirakler til at vende slagets gang. Randers-træner Niels Agesen lignede da også – mellem de mere hidsige timeouts i hans trænerliv – en mand, der godt kunne tænke sig at finde opskriften på trylledrikken.

Niels Agesens spillere lignede til gengæld oftest nogen, der havde lyst til at fordampe lige så stille ud af deres slagne kroppe og forsvinde op mellem tagspær og ventilationsrør. Væk, bort, langt væk…

Mulle alias Kristina Kristiansen er for alvor tilbage på slagmarken efter brud på en hånd, og nok mangler Nykøbing Falster den gravide Johanna Westberg, men det var absolut intet problem i en af verdens hidtil mest uspændende håndboldkampe.

Den vævre playmaker kendte til gengæld ingen nåde, selv om hun i store dele af sin karriere har fulgt Niels Agesen trofast som en hund i såvel TTH Holstebro og tidligere i Nykøbing Falster.

NFH havde alt med sig. 300 larmende fans, der formentlig havde varmet drøblerne fornuftigt op med snabelvand og andet godt siden afgangen kl. 07.00 fra Cementen i den falsterske hovedstad samme morgen.

NFH gik på 4-0 i en ruf og 7-0, inden det bovlamme Randers-mandskab endelig fik stoppet en bold ind bag velspillende Cecilie Greve efter skamfulde 12 minutter og 31 sekunder.

Det blev 13-3 og 19-7 ved pausen, hvor Randers-kvinderne heller ikke opfandt nye tricks. Falstringerne førte 26-8 og 30-10, og så kunne Randers målt på scoringer så nogenlunde følge med og holdet minusset på 20, indtil massakren langt om længe var overstået.

Randers skal spille om tredjepladsen i finalestævnets førte kamp søndag kl. 13.30. Der bliver noget at arbejde med op til den kamp.

René Toft Hansen er klar til Tour de Herning i januar, og det er landstræneren selvsagt yderst tilfreds med. Foto: Claus Bonnerup Håndbold VM-holdets vigtigste mand: Jeg har hygget mig VM-skarp

Foto: Annelene Petersen/Ritzau Scanpix Håndbold Dropper kortet: Revolution i dansk håndbold

Mikkel Hansen jubler overstadigt, mens Linus Jacobsen må erkender, han har et stykke vej endnu. Foto: Claus Bonnerup Håndbold Konstant baby-alarm: Mikkel er far-klar

34 kommentarer
Vis kommentarer