Mulle indrømmer: Det har gjort ondt på mig

Playmakerens yderlige landsholds-mandat og hjemsendelse fra VM har dog ikke fået hende til at slå op i banen

Selvom hun ikke fik alverdens med spilletid og reelt set var med til VM på et af de yderste mandater, så kom det alligevel som et chok for Kristina Kristiansen, da hun i december pludselig blev bedt om at pakke sin taske og forlade den danske trup i Tyskland.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen var i sin gode ret og gjorde det af taktiske årsager: Han ville hellere have stregspilleren Stine Bodholt til rådighed. Og det gik ud over 'Mulle'.

Efterfølgende er hun dog kommet stærkt igen for Nykøbing Falster, som hun i sommer førte til et mindst lige så overraskende dansk mesterskab.

Det sidder dog fortsat i kroppen på den stærke playmaker, at hun røg ud i kulden, da det for alvor begyndte at blive sjovt ved VM.

Det fortæller hun nu til TV 2 Sporten.

- Jeg vidste jo godt, hvad jeg gik ind til, og jeg prøvede lidt samme situation sidste år, hvor jeg så bare fik lov at blive til mesterskabet, men selvfølgelig gjorde det ondt at skulle sendes hjem, siger 'Mulle'.

Tror det bliver svært
Hun pakkede omgående sin taske og tog sammen med holdkammeraten Rikke Iversen, der også var siet fra efter Rusland-kampen, hjem til Danmark.

Men selvom det nu var anden slutrunde i træk, hvor den tidligere så sikre starter på landsholdet mest af alt sad på bænken, har hun ikke opgivet håbet om landskampe.

- Jeg har lyst til at være på landsholdet, og jeg vil kæmpe for stadig at have en plads på holdet, men, jeg tror, det bliver svært. Jeg er dog ikke typen, der giver op, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden, siger hun.

Danmark, der tabte VM-kvartfinalen til Sverige, samles igen til marts forud for EM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet.

Ærlig dansk landstræner: Brød grædende sammen foran spillerne 

Dansk landstræner offer for tysk løgnehistorie