Mulle lover: Altid plads til en ekstra tusch

Den pænt tatoverede playmaker håber, hun skal skaffe hud til en ekstra tatovering til sommer – i Rio de Janeiro

Kristina Kristiansen og Sandra Toft viser her deres mange tuscher. (Video: Lars Poulsen og Jan Kjeldtoft)

AARHUS (Ekstra Bladet): Kristina Kristiansen er pænt farvelagt i forvejen! Men Tattoo-tøsen garanterer uden betænkningstid, at hun sagtens kan skaffe plads til mindst én tusch til: Nemlig de olympiske ringe, der gerne skulle blive indgraveret til august, når Mulle i dén grad håber at være på banen ved OL i Rio de Janeiro.

- Jeg har aldrig prøvet et OL, men alle siger jo, det er stort, siger Kristina Kristiansen, der efter russer-kampene har flyttet bagagen til Scandic Hotel ved den aarhusianske ringvej.

Er der plads til lidt tatovør-kunst, hvis det lykkes?

- Jeg kan godt skaffe plads til et par ringe, hvis der bliver mulighed for en olympisk tatovering til sommer…

Hvor skal de sidde?

- Over hele kroppen. Det skal være de store ringe, hah. Nu må vi se.

Kristina Kristiansen har mange tatoveringer allerede (Foto: Jens Dresling)
Kristina Kristiansen har mange tatoveringer allerede (Foto: Jens Dresling)

Se også: Benhård OL-kvalifikation venter Danmark

Se også: Mulle er kun Klavs Bruuns andetvalg

Det danske kvindelandsholds OL-skæbne bliver afgjort denne weekend. Danmark møder fredag Rumænien, lørdag Montenegro og søndag upåagtede Uruguay. De to  bedste kvalificerer sig til legene i den brasilianske millionby.

Hvad siger din fornemmelse?

- Jeg synes, det er meget fifty-fifty.

Hvem har I størst chance mod?

- Uruguay!

Ja, det ved jeg sgu godt. Det var nok de to andre, jeg tænkte på…

- Haha. Det er hold, vi kan slå – men også tabe til. Jeg har det bare ikke sådan, at jeg frygter nogen af dem og tænker: Åh nej! Vi kan godt klare det. Vi skal nyde, at vi er på hjemmebane.

Men det havde I jo også i Herning i december – og tabte til dem begge under VM…

- Jo, men vi vandt også over Montenegro til sidst, selv om jeg godt ved, de ikke spillede sig ud. Jeg synes, vi skal nyde det og tage det som en plus, at det ligger i vores hænder. Vi kan selv afgøre det, siger Mulle bestemt.

- Alle, der er her, har gjort det sindssygt godt gennem hele turneringen, og alle vil give deres højre arm for at spille Danmark til et OL.

Kristina Kristiansen og svenske Nathalie Hagmann er nu et par uden for banen (Foto: Per Rasmussen)
Kristina Kristiansen og svenske Nathalie Hagmann er nu et par uden for banen (Foto: Per Rasmussen)

Dette billede gjorde håndboldparret kendte udenfor hallerne. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold - 15. mar. 2016 - kl. 10:02 'Mulles svenske veninde: Ja, vi er et par

Lindsey Vonn har netop været i Sverige, hvor hun blandt andet talte om bodypaint-billederne, der blev taget med Caroline Wozniacki (Foto: AP) Skisport - 27. feb. 2016 - kl. 23:26 Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Det kører også for dig – topscorer i ligaen…

- Jo, det går fint. Jeg er glad for mit skifte og er glad for at være kommet hjem til Sjælland. Det er nogle herlige ’tosser’ nede i Nykøbing Falster. Jeg er glad, og når man er det, spiller man også godt.

I VM’s slutfase gled Kristina Kristiansen fra at være soleklart førstevalg som playmaker ud i en joker-rolle. Klavs Bruun Jørgensen foretrak en omplacering af Stine Jørgensen – og har holdt fast i konceptet i de to landskampe mod Rusland.

- For mig handler det ikke om at starte inde eller ude. Jeg vil selvfølgelig helst spille hele tiden, men det handler om, at når jeg kommer ind, skal jeg sætte fart i spillet og køre de systemer, vi skal. Jeg skal være farlig og løbe nogle kontraer. Men det betyder ikke så meget for mig, om jeg starter inde eller ude, siger Mulle.

Det er måske ligefrem en fordel for dig at starte ude?

- Det er der nogle, der mener. Jeg tænker nu, at jeg sagtens ville kunne udnytte mine forcer, hvis jeg startede inde. Der kan selvfølgelig være en lille fordel ved at komme ind senere, at modstanderne er lidt mere trætte. Jeg ved det ikke. Det afhænger jo ikke kun af det – men også af, om vi skal bytte flere spillere i forsvar/angreb. Men jeg nyder at spille.

Din private veninde, Mette Gravholt, er fyret fra landsholdet. Savner du hende?

- Næ, jeg spiller jo sammen med hende i klubben, så jeg nyder hende der.

Er du enig i, at hun ikke skal være her?

- Dét vil jeg ikke kommentere, siger Kristina Kristiansen med en tunge, der er lige så hurtig som hendes fodskifte på parketgulvet.

Klavs Bruun Jørgensen har alle 20 spillere i lejren klar og skal inden kl. ni fredag sortere fire navne fra. Han må undervejs skifte to spillere i 16-mandstruppen.

Se også: Klavs Bruun har skiftet mening: Se hvem døren står på klem for

De er mere end rigtig gode venner, og i næste sæson skal Kristina Kristiansen og svenske Nathalie Hagman spille sammen i Nykøbing Falster (Foto: Per Rasmussen) Håndbold - 14. feb. 2016 - kl. 21:41 Mulle fik sin svensker på Valentinsdag

Kristina Kristiansen jubler efter sejr mod Sverige ved VM (Foto: Jens Dresling)
Kristina Kristiansen jubler efter sejr mod Sverige ved VM (Foto: Jens Dresling)
 

30 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere