Mystikken letter: Mikkel ramt af corona

Danskeren er testet positiv for covid-19, melder franske L'Equipe

Mikkel Hansen i selskab  med Nedim Remili ved en tidligere lejlighed, da Henrik Møllgaard også spillede i klubben. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen i selskab med Nedim Remili ved en tidligere lejlighed, da Henrik Møllgaard også spillede i klubben. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

Henrik Toft Hansen var turen igennem i mellemjulen, da corona forhindrede den store stregspiller i at deltage i Final 4 i Köln og værre end det: At få lod i det danske VM-guld, som Nikolaj Jacobsens tropper gaflede i Kairo i slutningen af januar.

Nu er turen så komme til holdkammeraten Mikkel Hansen, der under let mystiske omstændigheder ikke har været i stand til at deltage i PSG Handballs seneste kampe.

L’Equipe kan dog afsløre hvorfor: Monsieur Hansen er testet positiv for covid-19, men skulle dog være på vej tilbage i kampuniformen igen, melder den store franske sportsavis.

Brændte sin eneste chance
Mikkel Hansen var således heller ikke skrevet på kamprapporten, da Paris Saint-Germain søndag mødte Chambéry og uden dikkedarer vandt 34-23. Modstanderne bed fra sig til 12-11, men kunne ikke forhindre det Qatar-finansierede pariserhold i at løbe med sejren, der såmænd var sæsonens 18. af lige så mange mulige.

Kampen var netop udsat fra slutningen af marts på grund af to corona-tilfælde i pariser-truppen, hvor alle mand blev sendt i isolation. PSG måtte altså gennemføre kampen alligevel - men sejrede uden problemer.

Henrik Toft Hansen brændte sit eneste forsøg i kampen, hvor han måtte i straffeboksen en enkelt gang. Mikkel Hansen har foreløbig banket 77 mål ind i sæsonen, hvor han internt i klubben netop er blevet overhalet af Nedim Remili med 80 scoringer.

PSG har et forspring på fire point til de evige rivaler fra Montpellier på andenpladsen.

Mikkel Hansen vender snart tilbage til dansk håndbold, efter han har spillet for Paris Saint-Germain.

Mikkels mystiske fravær

Nikolaj: Det frygter jeg mest for Mikkel

Sådan tjener de millioner på Mikkel

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind