Nikolaj J. overvældet: Jeg var tæt på at fælde en tåre

Modtagelsen i Royal Arena var ved at tage pippet fra den danske landstræner

Nikolaj Jacobsen blev rørt over den modtagelse, han fik i Royal Arena. Foto: Jens Dresling.
Nikolaj Jacobsen blev rørt over den modtagelse, han fik i Royal Arena. Foto: Jens Dresling.

Nikolaj Jacobsen blev rørt over den modtagelse, han fik i Royal Arena, da han minutterne før kampen mod Chile trippede ind på halgulvet. 12.500 tilskuere gav ham et bragende bifald, der var en konge værdig.

- Oplevelsen var lige det, jeg havde håbet på og drømt om, da jeg sagde ja til at blive landstræner. Det var netop at få lov til at få sådan nogle oplevelser som den i dag.

- For mig var det helt fantastisk. Det var gåsehud. Hårene rejste sig på armene, og jeg var tæt på en lille tåre i øjnene, da jeg gik ind i hallen.

- Ellers må jeg sige, at starten på VM var, hvad vi kunne håbe på. Vi stod godt i forsvaret, og Landin havde de der redninger på frie afslutninger, som hjælper os meget.

- Og når vi kommer foran 22-4, så har vi leveret en stor præstation, siger Nikolaj Jacobsen.

Niels slog alle med smart taktik: Det her må du ikke gøre i PL-manager!

Han var også meget tilfreds med kontraspillet, som var en del af taktikken. Men han ved også godt, at Chile ikke er blandt de bedste hold ved slutrunden.

- Jeg kan ikke konkludere noget om vores egen styrke på baggrund af denne kamp. Vi bliver meget klogere på lørdag, når vi møder Tunesien.

- Der venter der os en helt anden opgave. Men det var en god start, og alle mand kom i gang, og næsten alle kom også på scoringslisten.

Konge-åbning på VM: Danmark uddelte læsterlige klø

Misundelse i tv-studiet: Nu får han selv chancen med landsholdet

Når Danmark er allerbedst, ligner vi et gyldent vinderhold