Nikolaj Jacobsen skifter ud: Hans Lindberg er med i VM-finalen

Hans Lindberg er skiftet ind i truppen til VM-finalen efter at have siddet ude med en skade det meste af slutrunden

Hans Lindberg er en del af den danske trup, der skal sende guldet til Danmark. Foto: Jens Dresling
Hans Lindberg er en del af den danske trup, der skal sende guldet til Danmark. Foto: Jens Dresling

Så er det officielt.

Hans Lindberg er med, når Danmark 17.30 skal forsøge at sikre sig det første VM-guld nogensinde på hjemmebane i Boxen i Herning.

Det oplyser DHF.

Fløjspilleren gled ud af truppen efter at have pådraget sig en skade i åbningskampen mod Chile, og på grund af reglerne om maksimalt tre udskiftninger undervejs i slutrunden, har Nikolaj Jacobsen ikke skiftet ham tilbage i truppen før nu af frygt for en skade eller sygdom blandt målmændene.

Hans Lindberg blev erstattet af Johan Hansen efter Chile-kampen, og det er også ham, der må se til fra tribunen, når Danmark møder Norge søndag aften.

René Toft Hansen måtte også udgå fra den danske trup, og derfor havde Nikolaj Jacobsen altså blot en enkelt udskiftning tilbage. Den har han nu brugt på at skifte 37-årige Lindberg tilbage i varmen.

Du kan følge optakten kampen direkte på ekstrabladet.dk allerede nu ved at klikke her.

Mads Mensah fejrer sin scoring. Foto: Ritzau Scanpix Håndbold SLUT: Guldfesten stak af i Herning

Niklas Landin har haft mange store redninger ved VM. Her ses han mod Sverige i den afgørende kamp i mellemrunden. Foto: Jens Dresling Håndbold Storhylder Landin inden finale: - Helt vanvittigt højt niveau

Det er ikke kun på banen, at Mikkel Hansen er topscorer. Også i forhold til løn scorer Hansen mere end landsholdskammeraterne. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Millionerne ruller på landsholdet: Her er VM-heltenes guld-lønninger

27 kommentarer
Vis kommentarer