Nikolaj Markussen klar for ny klub

Den vragede Skjern-spiller har hurtigt fundet nyt arbejde

Nikolaj Markussen blev sorteret fra sidste mand inden VM i Qatar - nu skifter han klub (Foto: Ernst van Norde)
Nikolaj Markussen blev sorteret fra sidste mand inden VM i Qatar - nu skifter han klub (Foto: Ernst van Norde)

Ungarn endte med at blive til Bjerringbro Silkeborg.

Knap var bruddet mellem Nikolaj Markussen og Skjern meldt ud, før Bjerringbro Silkeborg i forbindelse med aftenens ligakamp mod Aalborg kunne præsentere en ny VIP-spiller i form af den 2,12 m lange vragede VM-spiller, Nikolaj Markussen.

Denne har skrevet en to årig kontrakt med midtjyderne, hvor han bl. a vil komme til at spille sammen med nuværende og tidligere landsholdskolleger som Mads Christiansen, Michael V. Knudsen og Klaus Thomsen.

Nul brok med Nikolaj

Præsentationen skete få timer efter, at norske Drammen havde hldt pressemøde med BSV's nuværende topnavn, den ofte skadede norske stjerne, Kristian Kjelling, der på grund af springerknæ kun har været med i ni af sæsonens foreløbig 21 kampe.

Før jul var Nikolaj Markussen med 48 landskampe på bogen ellers på vej til ungarsk håndbold, hvor de to storklubber, Champions League-holdene, Veszprem og Pick Szeged i følge landsholdsspillerens agent, Christian Henriksen var i duel om danskerens underskrift.

Det var først forleden, da Skjern tog fat på gruppespillet i EHF Cup'en i Serbien mod Vojvodina, at Nikolaj Markussen for første gang markerede sig hos vestjyderne, der havde forventet mere, da klubben hyrede som 'skadet'.

Markussen sorteret fra: Her er VM-truppen

Danskeren, der sprang en akillessene i forbindelse med en landsholdssamling før EM i Danmark, havde købt sig fri af aftalen med Qatar-klubben, El Jaish, der hentede Nikolaj Markussen i den forlængst lukkede spanske storklub, Atletico Madrid.

Da det blev til Spanien var Nikolaj Markussen faktisk på vej på Bjerringbro-Silkeborg, fordi kæresten kommer fra Silkeborg, og det er i øvrigt også her, at parret i sin tid mødte hinanden.

Engagementet af landsholdsspilleren glæder ikke mindst den assisterende landstræner Peter Bredsdorff-Larsen, der har fået til opgave at lave et nyt troværdigt BSV-mandskab efter en større storvask.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri