Annonce:
Annonce:

Nikolajs vanvids-weekend: To kampe på 24 timer

Landstrænerens klubhold spiller lørdag i Leipzig og søndag i Barcelona – og det er kun en del af et program med otte benhårde udekampe

Annonce:
Følg Håndbold

To knaldhårde udekampe på 24 timer – i to lande!

Det burde ikke kunne lade sig gøre, men det er ikke desto mindre det program, der venter Nikolaj Jacobsen og hans tyske klubhold i den kommende weekend. Lørdag kl. 18.10 spiller Rhein-Neckar Löwen i Leipzig – søndag kl. 19. skal de værkbrudne spillere stå klar til endnu en barsk opgave, når holdet spiller mod FC Barcelona i Champions League.

- For os handler det om overlevelse i Champions League og om at få point i Bundesligaen, der har højeste prioritet. Men begge turneringer er ekstremt vigtige for klubben, siger Nikolaj Jacobsen, der som bekendt også er indehaver af jobbet som dansk landstræner.

Annonce:

’Festen’ stopper ikke med de to udflugter inden for et døgn. Resten af måneden spiller Mads Mensah og Co. med få dages intervaller mellem opgørene udekampe i Melsungen, Skopje, Göppingen og Zagreb – med en enkelt hjemmekamp mod de forsvarende Champions League-mestre i Mannheim.

Rent praktisk foregår det nogenlunde således:

- Vi træner fredag kl. 10, spiser, ser video og kører i bus til Leipzig, hvilket tager seks-syv timer. Vi lander ca. kl. 20, spiller lørdag aften og ville egentlig helst have chartret et fly, så vi kunne flyve direkte til Barcelona efter kampen – men lufthavnen der lukker kl. 24, så vi kører i stedet til Berlin og overnatter, fortæller Nikolaj Jacobsen.

Spillerne går i kassen kl. et, der er afgang med fly søndag kl. 11 og ankomst til Barcelona 13.30.

- Så checker vi ind på hotellet i løbet af eftermiddagen, får lidt at spise og muligvis ligefrem en halv time på øjet, inden vi spiller kl. 19, siger Nikolaj Jacobsen, der ikke tøver med at kalde programmet mere end ekstremt.

Annonce:

- Det er vanvid! Jeg har 16 spillere i en gudskelov skadesfri trup, men skrækscenariet er selvfølgelig, at vi pludselig står med to alvorlige skader oven på sådan et program. Derfor må vi stille med en A-kæde i Leipzig og B-kæden i Barcelona. En spiller som Mads Mensah kan ikke først spille 60 minutter det ene sted og fuld tid det næste, det er simpelt hen umuligt, siger Nikolaj Jacobsen.

61639995.jpg
For at det ikke skal være løgn, gentager løjerne sig i grove træk ugen efter. Torsdag spiller de tyske mestre i Melsungen, kører retur og overnatter i lufthavnen i Frankfurt, inden truppen fredag morgen kl. 06.10 checker ind på flyet til Skopje, hvor Vardar venter lørdag eftermiddag.

Når november er overstået, har Mads Mensah og Co. spillet fire svære udekampe i Bundesligaen plus CL-opgør i Ungarn, Spanien, Makedonien og Kroatien med tilhørende rejser – plus en enkelt hjemmekamp mod de forsvarende Champions League-mestre…

- Vi vil selvfølgelig prøve at vinde så mange kampe som muligt, men vi må også indse, at sportsligt bliver det mere end svært mod hold som FC Barcelona og Vardar Skopje, erkender Nikolaj Jacobsen, der kan glæde sig til januar og EM i Kroatien med landsholdet.

Der spiller holdet kun hver anden dag – og et langt stykke hen ad vejen i den samme hal…

Annonce:

Mads Mensah var stærkt spillende, da de tyske mestre midt i oktober slog Zagreb på hjemmebane. Du kan se tv-klipper herunder.

Nikolaj: Nogle er længere væk, end jeg havde regnet med

Nikolajs boss raser mod tv-station: Ren katastrofe!

Dansk stjernes mirakel: Mystisk skade forsvandt pludseligt

Nikolaj Jacobsens mor faldt død om i håndboldhallen: Det ændrede alt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: