Annonce:
Annonce:

Nøddesbo er klar: Skal knække klubkammeraten

- Vores læge har bedt os om at passe på hinanden, så vi kommer hele hjem til Barcelona, siger Jesper Nøddesbo inden EM-kvalifikationskampen mod Hviderusland

Jesper Nøddesbo håber, hviderusserne får fyret ldit op for varmen i hallen. I går var temperaturen under ti grader. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Nøddesbo håber, hviderusserne får fyret ldit op for varmen i hallen. I går var temperaturen under ti grader. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Jesper Nøddesbo er en rutineret herre og beholdt selvfølgelig træningsklunset på under onsdagens træning i den hviderussiske ’iglo’ – Chizhovka Arena, hvor Danmark i aften møder Hviderusland i den første af to EM-kvalkampe.

- Men jeg håber da, de får skruet lidt op for varmen, inden kampen går i gang, siger Barcelona-spilleren, der kommer i direkte clinch med klubkammeraten og verdensstjernen, 33-årige Siarhei Rutenka.

- Vi har gået og joket lidt til træning, og Barcelonas læge har også formanet os om, at vi skal være gode ved hinanden og sørge for at komme hele hjem, siger den danske stregspiller.

Annonce:

Han forventer, at klubkammeraten er toptændt – bl.a. fordi hviderusseren har været ude i kulden i Barcelona i sæsonens løb. Rutenka var manden, der i sin tid ’stjal’ spilletiden fra Mikkel Hansen – nu er det ham selv, der er ramt af den interne konkurrence i en særdeles bredt besat spansk trup.

Vild panik: Mikkel og Co. overhalet af løbsk dæk

- Det har været en besværlig sæson for Rutenka, fordi Nikola Karabatic løber med det meste af spilletiden – bl.a. fordi, han i forsvaret dækker i midten. Til gengæld tror jeg, Rutenka er opsat på at vise sig frem i sit hjemland og for et hold, hvor han bliver tildelt meget ansvar, siger Jesper Nøddesbo.

- Men Hviderusland har andre gode spillere, og de har det faktisk med at blomstre, når han ikke er på banen. Det bliver langt fra nogen let kamp for os, men vi er altså ikke taget hele vejen herover for at tabe – vi går stensikkert efter at vinde begge kampe mod hviderusserne, siger Jesper Nøddesbo.

Landsholdsprofil: Stop nu snakken om bøsserøve!

Annonce:

Danmark spiller i aften kl. 18 i Minsk og lørdag kl. 20.15 i Aarhus i kvalifikationen til EM i Polen næste januar. De to bedste hold fra gruppen sikrer sig EM-billetterne fra gruppen, hvor Bosnien og Litauen er de to sidste hold.

- Det er altid lidt specielt at spille landskampe midt i sæsonen, hvor alle på det her tidspunkt har masser at holde styr på hjemme i klubberne også. Der er mange ubekendte, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg er spændt på kampen her i Minsk. Men vi har jo vores koncept fra VM rimeligt tæt på, så mon ikke, vi  forholdsvis hurtigt får det pudset af, gætter Jesper Nøddesbo.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: