Nøddesbo vakte opsigt: Så du fejlen på tv?

Jesper Nøddesbo havde skruet de helt løse håndled på, da han tryllede Danmark til sejr over Qatar, modsat havde materialemanden skruet danskerens navn helt skævt på

Jesper Nøddesbo med den forkerte trøje (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Nøddesbo med den forkerte trøje (Foto: Lars Poulsen)

Der var ingen problemer, da Qatars købelandshold blev kørt over af de danske håndboldherrer torsdag aften.

Med en sikker sejr på 31-26 (15-13) over sølvvinderne fra sidste års VM viste Danmark god offensiv form. Et af de stærke offensive kort var Barcelona-spilleren Jesper Nøddesbo, der ellers ikke får meget spilletid i det spanske.

Med fuld gevind snød han Qatar-målmand Danijel Saric flere gange, og selvom der før og efter kampen var lidt problemer med ryggen, var der også en anden ting, der fik tv-seerne til at studse en ekstra gang.

For hvad var det egentlig, der stod på ryggen af den danske stregspiller?

- Ved sgu ikke lige hvad der gik galt med trøjen i dag! Kan den være blevet trykt med tømmermænd første januar, spørger Nøddesbo med et stort grin selv på sin instagram-profil, hvor han viser den tydelige fejl.

Både N, ø og s er spejlvendt.

Flere kommenterer også fejlen på hans profil.

- Kan du se at det er spejlvendt?? Det jeg nævnte i går i kampen, skriver en bruger til en kammerat, mens en anden skriver:

- Der blev da spekuleret i de danske hjem.

Jubler over skrueboldene
Jesper Nøddesbo scorede fire gange og sagde efter kampen:

- Det er sgu nogenlunde de samme skruebolde, jeg altid har brugt.

- Jeg kender jo Danijel Saric fra vores tid sammen i Barcelona, så jeg vidste, at han ikke er så stor fan af dem. Jeg brændte en afslutning, hvor jeg skød hårdt, og så tænkte jeg: Hvorfor så ikke blive ved med at skyde bløde skruebolde, når de går ind?

Håndboldfolket bed også mærke i de lækre skruebolde, der satte lidt gang i det ellers så stille franske publikum i Rouen.

Danmark møder lørdag Norge, mens der står Frankrig på menuen søndag. Frankrig vandt 27-26 over Norge i deres første kamp. EM i Polen begynder næste uge.

Se også: Danmark begravede Qatar

1 af 2 Jesper Nøddesbo gør endnu engang Qatars målmand Danijel Saric til grin med en skruebold (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Jesper Nøddesbo med den forkerte trøje (Foto: Lars Poulsen)
14 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere