Nørgaard om Viborg HK-skifte: Jeg vil ud på dybt vand

Ann Grete Nørgaard håber, at hun kan være med til at tiltrække flere spillere til Viborg i næste sæson

Ann Grete Nørgaard skifter til Viborg til næste sæson (Foto: Claus Bonnerup)
Ann Grete Nørgaard skifter til Viborg til næste sæson (Foto: Claus Bonnerup)

Man kan roligt sige, at håndboldspilleren Ann Grete Nørgaard går mod strømmen, når hun fra næste sæson trækker Viborg HK's grønne trøje over hovedet.

Team Tvis Holstebro-fløjen blev mandag præsenteret hos de danske mestre, der imidlertid mister et helt hold af klassespillere til næste sæson.

31-årige Ann Grete Nørgaard, der har været bosiddende i Viborg igennem alle sine fem sæsoner hos Team Tvis, har imidlertid valgt at tage udfordringen op i klubben, som hun tidligere har spillet for.

- Først og fremmest handler det om, at jeg finder stor motivation i at komme tilbage til Viborg og være med til at få klubben på ret kurs.

- Jeg har været i Holstebro i fem år, og jeg er vildt glad for det. Men jeg tror, at det er nu, jeg skal ud af min "comfort zone", hvis jeg skal videreudvikle mig som håndboldspiller. Det tror jeg på, at jeg kan, og derfor skifter jeg.

- Når man kommer lidt ud på dybt vand, så rykker man sig ekstra, og det tror jeg på, at jeg kan gøre i Viborg, siger hun.

Håndbold Viborg HK henter profil tilbage

Mulle er i fare for at skulle spille i den næstbedste række i den nye sæson (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold 'Mulle' skifter til bundproppen

Landsholdets venstrefløj har bemærket, at økonomisk pressede Viborg efter denne sæson mister spillere som Chana Masson, Mette Gravholt, Isabelle Gulldén, Maria Fisker, Sanja Damnjanovic og Louise Burgaard.

Ann Grete Nørgaard håber, at hendes skifte kan resultere i flere tilgange til Viborg.

- Jeg tror på projektet, og jeg er vildt motiveret af det. Og så håber jeg, at min underskrift i Viborg kan være med til, at flere springer på.

- Jeg synes allerede, at vi har et par profiler til næste sæson, så det skal nok gå. Men selvfølgelig skal vi have nogle spillere, og det har jeg stor tiltro til, at klubben finder, siger hun.

Når den treårige kontrakt med Viborg udløber efter 2017/18-sæsonen, vil Ann Grete Nørgaard være 34 år.

Det kan meget vel tænkes, at karrieren slutter i Viborg.

- Jeg regner med, at det er mit sidste klubskifte, i hvert fald inden for landets grænser.

- Jeg vil ikke afvise, hvis der kommer noget helt vildt fra udlandet om tre år, at jeg så måske vil prøve det for at få den oplevelse med.

- Men jeg går ud fra, at Viborg bliver min sidste klub i Danmark, som den også var min første, siger Ann Grete Nørgaard.

Ann Grete Nørgaard i vanlig stil efter en scoring på landsholdet. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Håndbold Landsholdsspiller jubler: Troede ikke det var muligt

1 kommentar
Vis kommentarer