Nordmænd jagter Jan Pytlick

Ifølge Hamar Arbeiderblad vil håndboldklubben Storhamar ansætte Jan Pytlick som træner

Jan Pytlick er eftertragtet i norske Storhamar (Foto: Ole Frederiksen)
Jan Pytlick er eftertragtet i norske Storhamar (Foto: Ole Frederiksen)

Skal man tro den norske avis Hamar Arbeiderblad, kommer Jan Pytlick ikke til at gå arbejdsløs længe, efter han er stoppet som træner for det danske kvindelandshold.

Ifølge avisen vil den norske klub Storhamar skrive kontrakt med Pytlick. Den mangeårige landstræner skulle stå øverst på klubbens ønskeliste til dens kvindehold.

Klavs Bruun Jørgensen skal have hierarkiet på plads på damelandsholdet, når han tiltræder som landstræner - så bliver der ingen problemer med utilfredse spillere, påpeger han. (Foto: Jens Dresling) Håndbold Klavs Bruun: Jeg skal have hierarkiet på plads

- Vi er helt sikkert ikke bange for at tænke stort. Jeg vil ikke kommentere på enkeltnavne, men vi er i dialog med et par stykker, siger klubbens daglige leder Erik Stensrud.

Storhamar mangler en træner, efter Alfred Ørn Finnsson trak sig fra jobbet i forrige uge.

Klubben ligger skuffende på en niendeplads i den bedste norske liga med otte point for 13 kampe.

Ulrik Kirkely (th.) er ikke fyret, og han er ikke opsagt. Men han har fået at vide, at den nye landstræner tager sin egen assistent med til sommer. Derfor skal han ikke fortsætte. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Pytlick-assistent om fyring: Vrøvl!

Det er langt under forventet ovenpå flere gode sæsoner for klubben.

Jan Pytlick havde i sin sidste periode stået i spidsen for det danske kvindelandshold siden 2007, men efter et møde med Dansk Håndbold Forbund (DHF) blev samarbejdet afbrudt efter det skuffende EM i Kroatien og Ungarn i december.

0 kommentarer
Vis kommentarer