Norsk Aalborg-legende stopper karrieren

Den norske venstrefløj Håvard Tvedten stopper karrieren. Slutspillet med Aalborg bliver hans sidste kampe

Snart slut for Håvard (Foto: Lars Poulsen)
Snart slut for Håvard (Foto: Lars Poulsen)

Den norske fløjspiller Håvard Tvedten er fortid hos Aalborg Håndbold efter denne sæson. 37-årige Tvedten har valgt at indstille karrieren.

Dermed bliver det slutspil i Boxer Herreligaen, som står for døren, nordmandens sidste kampe som professionel håndboldspiller.

- I morgen (torsdag, red.) starter slutspillet her i Danmark. Det bliver mine sidste kampe for Aalborg Håndbold, og jeg har også besluttet, at det vil sætte punktum for min karriere som håndboldspiller, siger Tvedten i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg har utroligt mange gode minder fra årene som professionel. Jeg har blandt andet haft ni fantastiske år i Aalborg, og klubben vil altid have den største plads i mit hjerte - der, hvor jeg har udviklet mig som både spiller og menneske.

Efter karrierestoppet agter fløjspilleren at vende hjem til Norge, hvor han vil gøre brug af sin uddannelse.

- Jeg har de seneste år studeret ledelse ved siden af mit hverv som anfører i Aalborg Håndbold, og jeg glæder mig til at arbejde med det som fag, når jeg til sommer vender snuden hjem mod Norge efter 14 år i Spanien og Danmark, lyder det fra Tvedten.

Direktøren i Aalborg, Jan Larsen, er heller ikke i tvivl om, hvad det er for en kapacitet, klubben skal sige farvel til.

- Det er en ægte legende, der nu indstiller karrieren til sommer, og samtidig slutter en æra i Aalborg Håndbold, siger Jan Larsen.

Aalborg indleder slutspillet torsdag med en hjemmekamp mod KIF Kolding København.

0 kommentarer
Vis kommentarer