Norsk VM-eufori: Tak, Danmark!

De norske medier glæder sig over dansk triumf - og svensk deroute, hvilket sender Norge i favnen på de tyske VM-værter i semifinalen

De danske spillere takkede hinanden og publikum i Boxen - nordmændene takkede de danske spillere. Foto: Jens Dresling
De danske spillere takkede hinanden og publikum i Boxen - nordmændene takkede de danske spillere. Foto: Jens Dresling

Hvis der i Danmark er god stemning over, at Nikolaj Jacobsens tropper løste billet til semifinalen med en sejr over Sverige, så er det intet imod, hvordan de har det i Norge.

Efter at de selv klart havde besejret Ungarn, kunne det norske neglebideri begynde. For nordmændene var helt og aldeles afhængige af resultatet af Danmark-Sverige.

For hvis svenskerne fandt noget urkraft frem og vandt med tre mål (eller endda to eller fire afhængig af kampens samlede antal mål), så ville nordmændene ende som sorteper i mellemgruppen, mens både Danmark og Sverige kunne tage til semifinale i Hamborg.

Der blev spekuleret lidt i aftalt spil, og derfor var lettelsen så meget større, da danskerne mod kampens slutning havde fuldstændig styr på kampen, mens svenskerne opgivende slog op i banen.

Det kunne ses på de store norske netaviser, der alle sendte en stor tak til Danmark.

Håndbold Sverige sat på plads - Danmark i semifinale

Samtlige danske spillere leverede varen, da Sverige blev besejret, og billetterne til semifinalen blev sikret. Foto: Jens Dresling Håndbold Alle gav den gas: Gigantiske danske præstationer

4 kommentarer
Vis kommentarer