Nu bøjer Sverige sig: Tillader Tofts albueskinne

For at få ro omkring deres egen kamp mod Argentina har Sverige netop accepteret, at René Toft stiller op med albueskinne, når Danmark og Sverige mødes mandag aften

René Toft Hansens gruppespil er reddet.

Egypten, Qatar og Bahrain var hurtige til at beslutte sig i sagen om brugen af René Tofts ulovlige albueskinner. Alle tre nationer gav den danske forsvarsstjerne grønt lys til at spille med den på, når de møder Danmark i den indledende gruppe ved VM i Frankrig, mens Danmarks sidste modstander i gruppespillet Sverige udbad sig betænkningstid.

Men nu har vores blå/gule naboer så også besluttet sig, og de er endt med at sige ja til, at René Toft kan stille op med albueskinnen på, når Danmark og Sverige mødes mandag aften i det, der formodes at blive kampen om gruppens førsteplads.

Svenskerne undrede sig over hele sagen, og kunne ikke forstå, hvorfor det var op til dem at træffe beslutningen om, hvorvidt Toft Hansen måtte spille med skinnen eller ej, men nu har de bøjet sig og accepteret, at Danmarks bedste forsvarsspiller er med i nabodysten.

Det bekræfter holdets pressechef Daniel Vandor på det svenske pressemøde lørdag eftermiddag.

For at få ro omkring deres egen kamp mod Argentina, så har det svenske håndbold forbunds bestyrelse besluttet at sige ja til albueskinnen. Men vore naboer mod Øst synes stadig, det burde være en IHF-beslutning, og de føler, de har været bragt i en håbløs situatuion, lød det.

Men Sveriges ja er de nu uddelt fire 'ja'er', hvilket betyder, at René Toft nu kan få lov at spille de resterende kampe i gruppespillet.

Derfra venter der dog en ny udfordring, hvor Danmark igen skal indhente accept fra de kommende modstandere i mellemrunden. Men den tid, den sorg.

René Toft er spilleklar!

Hele farcen om Tofts albueskinner bunder i, at IHF i sommeren 2016 indskærpede regler omkring metaldele i skinner, og derfor kunne Tofts 'hjælpemiddel' ikke længere godkendes.

En langtrukkent og uskønt forløb er nu endt lykkeligt for René Toft, der er klar til at dele smæk ud i aftenens kamp mod Egypten, der begynder kl. 20.45 og kan følges LIVE på ekstrabladet.dk

Se også: Sverige holder Toft og Danmark hen: Derfor har vi ikke besluttet os

Se også: VM-bønnen hørt i albue-kaos: Nu bliver han Tofts afløser

Håndbold - 14. jan. 2017 - kl. 10:03 Godt dansk VM-nyt: Forsvarskæmpen er spilleklar!

30 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere