Nu fyrer storklub også direktøren

Skrantende Viborg HK mistede forleden en vred formand – nu skal afløseren erstatte direktør Nikolai Norup, der lige er blevet sparket ud af chefkontoret

Viborgs håndboldspillere får ny direktør igen (Foto: Thomas Emil Sørensen)
Viborgs håndboldspillere får ny direktør igen (Foto: Thomas Emil Sørensen)

Forleden skred Viborg HK’s formand Ove Kloch og fyrede i den anledning noget af en bandbulle af sted i retning mod spillerne i forbindelse med fyringen af cheftræner Christian Dalmose.

Nu har bestyrelsen så også fyret direktør Nikolai Norup, der kun nåede at få fem måneder på posten, inden bestyrelsen åbenbart så sig nødsaget til at skille sig af med det konservative byrådsmedlem.

Se også: Viborg-profil efter grimt angreb: Ikke vores skyld!

Ifølge en fondsbørsmeddelelse er parterne ikke enige om den retning, forretningen skal udvikle sig i.

Det turde ellers være indlysende, at den tidligere storklub efter snart syv sæsoner med gigantiske underskud, der har slidt over 60 mio. kroner af egenkapitalen, kun kan sigte i én retning: Tæring efter næring!

Nikolai Norup er færdig efter fem måneder (Foto: VIborg HK)
Nikolai Norup er færdig efter fem måneder (Foto: VIborg HK)

Viborg HK har netop annonceret, at driften kan fortsætte frem til sommer – men at kassen så til gengæld også er så tom, at der skal ny kapital til for at drive selskabet videre. Klubben styrer mod et underskud i størrelsesordenen fem til otte mio. kroner, og dermed er krybben uigenkaldeligt tømt.

Se også: Genial plan: Storklub vil have overskud

Det hedder sig på fint sprog, at klubben og Nikolai Norup er blevet enige om at stoppe samarbejdet efter gensidig aftale. Det ’gensidige’ ligger mest på klubbens side…

Henrik Dahl blev forleden valgt som formand for bestyrelsen, men den post må han nu i rekordtempo forlade for at indtage direktør-kontoret i den skrantende klub, der i aften spiller første kvartfinale-opgør i Randers.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere