Ny dansk landstræner: Væn jer til mine udbrud, piger

Klavs Bruun Jørgensen kom endnu engang i fokus, da han for åben skærm gik amok på sine spillere i forbindelse med en EHF Cup-kamp. Men han har ikke tænkt sig at skifte stil, når han bliver kvindelandsholdstræner til sommer

- Hvad I helvede tænker I på?! Gør nu for fanden tingene ordentligt!

Nej, Team Tvis Holstebros cheftræner Klavs Bruun Jørgensen var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres indsats i de første minutter i EHF Cup-opgøret mod rumænske Constanta lørdag eftermiddag.

Og spillerne fik i den grad trænerens velkendte vrede at føle i en tidlig time-out, hvor den kommende danske kvindelandsholdstræner spruttede af raseri over hans mandskabs præstation.

TV: Ny landstræner går helt amok i timeout

Det er ikke første gang, at Klavs Bruun hæver stemmen over for sine spillere på direkte tv, og flere har da også undret sig, om han vil videreføre sin stil, når han til sommer overtager de danske håndbolddamer.

Ifølge hovedpersonen selv har han ingen intentioner om at lave om på sig selv.

- De kan forvente den samme træner, som de kender, siger Klavs Bruun til Ekstra Bladet.

- Hvis de ikke overholder vores aftaler, får de det prompte at vide. Jo, der er forskelle på kvinder og mænd. De har en tissekone, vi har en tissemand. Og de har lidt større bryster end os. Men det er en vanesag. Jeg skal nok blive gal fra tid til anden, men det skal de nok vænne sig til. Jeg tror, de ser frem til, at der bliver stillet nogle krav.

Den 40-årige træner er godt klar over, at han har en højtråbende ledelsesstil, men han er overrasket over, at der bliver fokuseret så meget på det.

Ingen kære mor fra Danmarks nye landstræner

-  Det sker jo i mange kampe, og der bliver kun lagt mærke til det, fordi der er tv på. Jeg har ikke et problem med at få det prædikat klistret på mig, men det bliver lidt trættende og trivielt i længden. Jeg lever mig bare ind i det og stiller krav til mine spillere. Og det vil jeg forsætte med at gøre, siger han.

- Jeg kender det selv fra min aktive karriere, at I sådan en situation er der ikke tid til et samråd. Hvis spillerne ikke overholder deres aftaler og er piv-elendige, så får man ikke noget ud af at snakke pænt. Så har man brug for at blive råbt godt og grundigt op - en ordentlig opsang. Og det var dét, jeg gjorde.

Klavs Bruun Jørgensen og træner-kollega Søren Herskind starter som landstrænere for kvindelandsholdet den 1. juni.

Se hvor lidt den kommende danske kvindelandstræner ved om kvindehåndbold

Her bliver Klavs Bruun præsenteret som landstræner for kvindelandsholdet

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær