Officielt: Dansk stjerne skifter til rivalerne

Louise Burgaard skal efter sommerferien tørne ud for FCM i stedet for Viborg HK

Landsholdets Louise Burgaard skifter fra Viborg HK til FCM. (Foto: AP)
Landsholdets Louise Burgaard skifter fra Viborg HK til FCM. (Foto: AP)

Tirsdag formiddag kunne Viborg HK meddele, at landsholdsspilleren Louise Burgaard forlader håndboldklubben efter den igangværende sæson.

Nu står det klart, hvor den 22-årige højre back fortsætter karrieren. FCM Håndbold er næste destination. FCM skriver på klubbens hjemmeside, at Burgaard får en treårig kontrakt.

- Det er et scoop at hente Louise Burgaard, som er en af de bedste spillere i Boxer Dameligaen, siger FCM-træner Helle Thomsen.

- Det betyder, at vi fastholder et højt internationalt niveau på højre back. Louise Burgaard passer godt ind i vores spil. Hun er dygtig i kontrafasen og i det hurtige spil, som vi gerne vil spille, siger Helle Thomsen.

Se også: Umuligt mål: Det burde ikke kunne lade sig gøre...

Burgaard ser frem til udfordringen i FCM.

- Jeg ser frem til et nyt kapitel i min håndboldkarriere. FCM er en spændende klub med et godt setup, et godt træningsmiljø og en bred trup, og jeg glæder mig til at møde ny inspiration, siger hun.

- Samtidig ser jeg frem til at spille sammen med flere af spillerne på det danske landshold, og jeg tror, at dette er et rigtig skridt for mig hen imod såvel VM i december og OL i 2016, siger Burgaard, der er noteret for 66 landskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere