OL-general: Brød sammen i søndags

Landsholdets forsvars-general har kæmpet sig gennem fransk influenza og spillet alligevel – i weekenden betalte han prisen

Møllgaard til onsdagens træning. Til højre ses målmandstræner Tomas Svensson. (Foto: Ernst van Norde)
Møllgaard til onsdagens træning. Til højre ses målmandstræner Tomas Svensson. (Foto: Ernst van Norde)

HERNING (Ekstra Bladet): Gudmundur Gudmundsson udpeger uden betænkningstid Henrik Møllgaard som en ’absolut nøglespiller’ i det danske forsvar.

Derfor er det også noget af en streg i regningen før OL-kval gyseren næste weekend, at den store vestjyde fra Paris stort set ikke har været i stand til at deltage i træningen endnu.

- Jeg var lidt med onsdag formiddag, men kunne hurtigt mærke, det ikke rigtigt gav nogen mening, siger PSG-spilleren, der også er sygemeldt fra træningen i dag. Men han er dog så tilpas oppegående, at han er til stede i Nordvesthallen, hvor landsholdet i eftermiddag har den næstsidste træning inden kampen mod Kroatien fredag aften.

- Er det influenza?

- Nej, det har jeg haft. Det her er vist nogle efterdønninger kombineret med, at vi har spillet en del kampe med en forholdsvis smal trup i Paris, siger Henrik Møllgaard.

Regner med at træne torsdag
- Jeg var syg i 14 dage, men spillede alligevel, og da vi søndag havde slået Cesson-Rennes i cup-semifinalen, var alle batterier pludselig flade. Rejsen hjem fra Paris om mandagen var ikke sjov, og da jeg kom til Herning, gik jeg bare fuldstændig kold, forklarer forsvars-generalen.

Kasper Søndergaard blev skadet tirsdag. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Håndbold Nyt grimt uheld rammer OL-truppen

Mads Mensah, Gudmundur Gudmundsson og Mikkel Hansen i højt humør, mens det stadig var sjovt at være danskere i Polen i januar. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Landstræner jubler: Betyder meget at få de to tilbage

Han har feber og er mat, men var dog i stand til at tage med truppen i hallen i eftermiddag, så der er i den grad håb om, at han er i stand til at spille om to dage – men måske i en lidt svækket udgave.

- Jeg går en lille tur og ser resten af træningen. Det går fremad dag for dag, og så regner jeg med at træne med torsdag, siger Henrik Møllgaard.

Kasper Søndergaard, der forstuvede sin i forvejen forstuvede ankel i træningskampen tirsdag aften mod rekrut-landsholdet, er også kommet sig så tilpas, at han er i stand til at spille med i den indledende fodboldkamp.

Kan en ankel overleve det, kan den formentlig også holde til håndbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer