Annonce:
Annonce:

Ombejlet Gidsel afviste flere storklubber

Kiel, Flensburg-Handewit og Paris Saint-Germain ville alle have Mathias Gidsel. Den danske landsholdsstjerne valgte Füchse Berlin, der har store planer med den snart forhenværende GOG'er

×
Mathias Gidsel har været svær at stoppe i 2021
Annonce:
Følg Håndbold

Mathias Gidsel kunne vælge og vrage, da han skulle afgøre sin håndboldfremtid.

Landsholdsstjernen skifter næste sommer til Füchse Berlin, der slog nogle af de allerstørste klubber i kampen om Gidsels signatur.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ville Kiel have det danske stjerneskud fra sommeren 2022, mens Flensburg-Handewitt og Paris Saint-Germain begge lokkede med aftaler med start i sommeren 2023.

Det er større klubber end Füchse Berlin, og 22-årige Gidsel kunne også have tjent mere andre steder end i den tyske hovedstad.

Men når valget alligevel faldt på Füchse Berlin, skyldes det den plan, som den storsatsende klub har lagt for ham.

I Berlin vil han få masser af tillid og muligheden for at spille både i forsvaret og angrebet.

Den garanti havde han ikke andre steder.

Annonce:

Füchse Berlins sportsdirektør, Stefan Kretzschmar, kalder Gidsel for sin absolutte drømmespiller og siger til klubbens hjemmeside, at man længe har arbejdet på at hente den danske landsholdsspiller.

2021 har været et fantastisk år for Mathias Gidsel, der på rekordtid er blevet nøglespiller på det danske landshold. Foto: Jens Dresling
2021 har været et fantastisk år for Mathias Gidsel, der på rekordtid er blevet nøglespiller på det danske landshold. Foto: Jens Dresling

Mathias Gidsel bragede ind på den store scene og blev danmarkskendt i forbindelse med VM tilbage i januar.

Han spillede en hovedrolle på Nicolai Jacobsens mandskab i Egypten, da Danmark vandt guld.

Han var også den store danske stjerne ved OL i Tokyo. Det blev 'kun' til sølv, men Gidsel blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller og satte en fed streg under sit enorme potentiale.

Vestjyden, der kom til GOG i 2014, havde i sin kontrakt med fynboerne en klausul, der muliggjorde et skifte til udlandet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler Füchse Berlin i omegnen af 100.000 euro - cirka 750.000 kr. - til GOG for et håndboldens allerstørste talenter.

Mathias Gidsel spiller den kommende sæson på Sydfyn, inden turen går til Berlin, hvor han bliver holdkammerat med Lasse Andersson og Jacob Holm.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: