Overrasker igen: Endnu et tophold besejret

Skanderborg slog endnu et tophold i håndboldligaen. På udebane blev Aalborg endda slået klart

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Skanderborg har glade dage i Herre Håndbold Ligaen. For en uge siden slog man topholdet Bjerringbro-Silkeborg hjemme, og onsdag fulgte man op ved at slå rækkens førerhold, Aalborg, med 29-25 på udebane.

Det skete i en kamp, hvor Aalborg ikke en eneste gang var i front.

Skanderborg førte 13-11 ved pausen, men mod slutningen fornemmede man, at Aalborg ville sætte en afgørende slutspurt ind efter reduceringen til 21-22, men i stedet var Skanderborg klart bedst i de sidste minutter.

Særligt Mathias Bitsch var flyvende, og med ni mål var backen en stor faktor i triumfen.

Den bragte Skanderborg op som nummer fem med 19 point, og dermed ligger holdet lunt i svinget til en plads blandt de otte i slutspillet.

Aalborg fører stadig rækken med 24 point, men GOG kom nærmere og rykkede op på andenpladsen med 23 point med sejren på 27-24 over Ringsted.

GOG fik aldrig skabt noget stort hul, og Ringsted kom helt tæt på ved 23-25, men det blev aldrig for alvor spændende.

Skjern, der har skuffet på den hjemlige front midt i Champions League-eventyret, fik en tiltrængt sejr på 33-26 ude over Mors-Thy og avancerede til syvendepladsen med 16 point.

Samtidig rykkede Sønderjyske ned som nummer otte med 15 point på grund af det overraskende nederlag til bundholdet Lemvig på 27-30.

Sandra Toft på pressemødet onsdag eftermiddag. Hun er den, der tager nederlagene tungest i den danske trup. Foto: Lars Poulsen Håndbold - 5. dec. 2018 - kl. 20:08 Skuffet dansker indrømmer: Jeg skiftede mig selv ud

Se også: Efter dansk kortslutning: Derfor sad stjernen helt ude

Se også: Markant EM-vrede: - Vi er forsøgskaniner og er pissetrætte af det

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere