Overrasket spanier: I dag var det os der smadrede Danmark

Smilende Carmen Martin afslører, at spanierne var minutiøst forberedt på Jan Pytlicks tricks

Carmen Martin og resten af spanierne havde luret det danske spil, afslører hun efter den komfortable sejr. (Foto: AP/Zsolt Czegledi)
Carmen Martin og resten af spanierne havde luret det danske spil, afslører hun efter den komfortable sejr. (Foto: AP/Zsolt Czegledi)

DEBRECEN (Ekstra Bladet): Jan Pytlick havde ikke noget i posen, der kunne overraske den spanske lejr, afslører højrefløjen Carmen Martin.

- I de andre kampe, jeg har set Danmark spille, er holdet kommet kørende som en lastvogn. Med fuld power og energi. Jeg er ked af, hvis det her lyder slemt, men i dag var det os, der smadrede danskerne!

- Jeg er overrasket over, vi kan vinde så stort. Jeg var sikker på, det ville blive meget mere jævnbyrdigt, men jeg er selvfølgelig glad for, det ikke blev sådan - og lykkelig over, vi nu skal spille semifinale, siger hun

- Havde I forberedt jer specielt på dansk overtalsspil?

- Ja, vi så det jo mod Ungarn, og vi blev virkelig overraskede over for første gang at se et hold gøre det så konsekvent. Derfor trænede vi i at modstå det dagen før kampen, så vi var forberedte.

De danske spillere har grund til at græmme sig. Ungarn sendte med en sejr over Norge de danske spillere helt ud. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Nedturen komplet: Danmark sendt helt ud af EM

- Hvad var jeres plan?

- Haha, det vil jeg ikke fortælle dig. Sorry. Men jeg synes, Danmark har et problem, når man forstyrrer deres angrebsspil, gør spillerne usikre på, hvem de skal og kan spille. Når det bliver svært for dem at bevæge sig uden bold, har de et problem, og jeg synes, det var vores største fortjeneste i dag, at vi var i stand til at bryde deres spil.

Det var ikke Kristina Kristiansens dag (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Dansk playmaker: Sådan kommer man ikke i semifinalen

Marta Mangue, med fortid i Team Esbjerg:

- Vores forsvar stod fantastisk, og målvogteren Silvia Navarro stod en fantastisk kamp. Vi skød også de danske målvogtere klogt. Nu skal vi nyde denne sejr, og så må vi i gang med at forberede os på kampen mod Montenegro.

- Og huske at tale dansk!

- For helvede, hahaha.

0 kommentarer
Vis kommentarer