Pas på Skjern: Håndboldmonster venter

Eks-landsholdsspiller Kasper Søndergaard snupper tre år mere hos ligaens nr. 1

Bjarte Myrhol, Skjern. Den danske klub spillede uafgjort hjemme mod ukrainske HC Motor Zaporozhye 36-36 og slutter dermed som toer i CL-gruppe (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarte Myrhol, Skjern. Den danske klub spillede uafgjort hjemme mod ukrainske HC Motor Zaporozhye 36-36 og slutter dermed som toer i CL-gruppe (Foto: Claus Bonnerup)

Skjern-Zaporozhye 36-36

Når Skjern efter EM i Polen skal ud i to knock out kamp mod Meshkov, Brest fra Hviderusland om at komme videre til 1/8 finalerne i Champions League, vil vestjyderne støde ind i et sandt europæisk håndboldmonster.

Den 2,15 m høje og 135 kg tunge venstrehåndsskytte, Dainis Kristopans har tidligere voldt KIF Kolding København problemer, da den store lette spillede for slovakiske Tatran Presov.

Håndbold Team Tvis Holstebro henter femte ligasejr i træk

Han er bogstaveligt talt den største skytte af alle i Champions League, og  igen Letlands bidrag til det store sammenrend af spillere fra syv forskellige nationer i Meshkov, Brest, som takket været støtten fra Gaszprom har samlet et meget broget mandskab.

Blandt medspillerne har den store lette med det gode skud de to serbiske spillere, Rastko Stojkovic og Nikola Manojlovic, som herhjemme er kendt for, at de 'vandt' en retssag mod Bjerringbro Silkeborg om 'uberettiget fyring'.

De to fik ved voldgift tilsammen 600.000 kr, da BSV i 2011 rev deres kontrakter itu med en påstand, om de var skadet, men altså ikke mere, at de senere i samme sæson var med til at få EM-sølv med Serbien.

Topkampen mellem KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg blev forsinket et kvarter. (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Derfor gik det galt før dansk topkamp

Ligaens nr. 1, Skjern sluttede gruppespillet af med kun at få uafgjort i 'puljefinalen' mod ukrainske Zaporozhye, som hermed blev gruppevinder.

Eks-landsholdsspiller, Kasper Søndergaard 'fejrede'  tre år mere i Skjern med otte mål. Det samme antal mål scorede en formstærk Lasse Mikkelsen.

Efter at have pendlet mellem Århus og Skjern i fem sæsoner har Kasper Søndergaard efter forlængelsen af kontrakten sammen med familien besluttet at flytte til Skjern.

- Jeg er utrolig glad for at være i Skjern, og da jeg fik muligheden for at forlænge, var jeg slet ikke i tvivl, siger Kasper Søndergaard i pressemeddelelse.

Tidligere har den stærke venstrehåndsskytte spillet i Skive, Ikast, Århus og Kolding. Landsholdskarrieren er lige nu sat på stand by.

1 kommentar
Vis kommentarer