Playmakeren lykkelig over at være sluppet billigt

På trods af smerter op til kampen holdt Morten Olsens læg til at spille hele vejen til slutfløjt mod Sverige

Morten Olsen kunne juble dobbelt så højt efter sejren over Sverige. Foto: Lars Poulsen
Morten Olsen kunne juble dobbelt så højt efter sejren over Sverige. Foto: Lars Poulsen

Da de danske spillere faldt hinanden om halsen efter den tætte 27-25-sejr over Sverige, var en enkelt dansk spiller lidt gladere end de øvrige.

Eller lettet er nok mere ordet.

For Morten Olsen gik ind til kampen som det store spørgsmålstegn med sin skadede læg, men playmakeren formåede at stå distancen og yde sit i den danske sejr.

- Lige nu føles den egentlig fin nok. Der var lige et par gange under kampen, hvor jeg kunne mærke, at den var lige ved at trække. Hvor jeg lige skulle passe lidt på.

- Men der var i løbet af kampen bare ikke rigtig plads til passe på den - jeg blev nødt til at køre på. Så lige nu er jeg rigtig glad for, at den holdt, og at jeg ikke fik gjort den værre, siger Morten Olsen til TV2.

Han var dog også ret lettet over, at det blev til en sejr - for det betyder meget for Danmarks chancer på den lidt længere bane.

- Det var utrolig vigtigt. Nu undgår vi højst sandsynligt Frankrig i en kvartfinale og får en lidt nemmere vej siger Morten Olsen, der erkender, at kampen som helhed måske ikke var den kønneste, og at Sverige havde stor ære af den.

- Sverige dækker godt og har en rigtig god målmand, som vi har i Landin. Vi brænder meget, så det bliver måske lidt for nervøst. Det bliver en kamp, hvor det bliver lidt rodet, og hvor man bare kæmper for at skulle vinde - begge hold ved, at det betyder helt vildt meget.

- Så der var måske lidt ekstra nerver på.

Se også: Landin stjal showet i dansk gyser-sejr

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere