Pointløs bundprop chokerer Viborgs guldaspiranter

Håndboldkvinderne fra Ajax leverede sensationen, da man hentede sæsonens første point ude mod Viborg

Ajax fik deres første point i sæsonen ude mod Viborg. Arkivfoto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Ajax fik deres første point i sæsonen ude mod Viborg. Arkivfoto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Ajax Københavns håndboldkvinder leverede sæsonens hidtil største sensation, da bundproppen på udebane fik uafgjort mod medaljeaspiranterne fra Viborg HK efter 22-22.

Hovedstadsholdet stod med nul point efter 14 kampe inden kampen i Viborg, og kampene var i gennemsnit blevet tabt med mere end syv mål.

Intet tydede på, at gæsterne ville få et ben til jorden, men længe så det faktisk ud til, at det skulle ende med Ajax-sejr.

Gæsterne gik til pause foran 13-12, og ti minutter inde i anden halvleg var føringen udbygget til hele 18-13.

Viborg kom på 19-19 med godt ti minutter igen, og det lignede, at gassen var gået af ballonen for det stærkt undertippede Ajax-hold.

Men københavnerne tog igen føringen med 22-20, og så lurede sensationen.

Viborg afværgede den totale fiasko, da man nåede op på 22-22, men Ajax København kunne rejse hjem fra det jyske med sæsonens første point i bagagen.

Mens førerholdet København Håndbold vandt sikkert med 29-23 ude mod Aarhus United, måtte FC Midtjylland slide for de to point ude mod Ringkøbing, der ligger næstsidst.

Midtjyderne var bagud med tre mål ved pausen, men endte med at vinde 22-19 på en flot slutspurt.

Også mestrene fra Nykøbing Falster lavede et stort comeback. Holdet var nede 15-21 ved pausen hjemme mod Randers, men i de sidste 30 minutter vendte mestrene det til en sejr på 36-35.

Se også: En var ren verdensklasse - to mand dumper efter storsejr

Se også: Danmark prygler Makedonien i storsejr

Mikkel Hansen fra Paris og Peter Balling fra Holstebro ligger i hver sin ende af lønspektret Mikkel tjener ca. otte mio. kroner i den franske hovedstad, Peter Balling nøjes med en mio. kroner i Vestjylland. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Så meget tjener de danske EM-helte

0 kommentarer
Vis kommentarer