Præsenterer ny landstræner

Kvindehåndboldlandsholdet får mandag klokken 12.30 udpeget sin nye træner

Kvindelandsholdet får ny landstræner klokken 12.30. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Kvindelandsholdet får ny landstræner klokken 12.30. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Dansk Håndbold Forbund præsenterer mandag klokken 12.30 ny træner for kvindelandsholdet. Det oplyser DHF i en pressemeddelelse.

Klavs Bruun Jørgensen stoppede som landstræner efter VM i december. Esbjerg-træner og tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen samt Molde-træner Helle Thomsen med fortid som svensk og hollandsk landstræner har længe været nævnt blandt hovedkandidaterne til at tage over, og nu er afløseren altså fundet.

Landsholdet har her i marts første samling efter VM-slutrunden, og da Ekstra Bladet i januar talte med sportschef Morten Henriksen håbede han, at man havde en ny landstræner på plads inden da.

- Vi vælger den tilgang, at vi ønsker at snakke med flere kandidater. Det kan komme til udtryk ved, at der kommer en første runde, hvor vi snakker med et antal kandidater, og er der noget spændende, går vi videre til anden runde.

- Det er jo ikke, fordi vi tager 15 personer ind til samtale, men vi prøver at belyse det lidt bedre. Vi kigger på en beskrivelse, som vi mener er bedst mulig i forhold til at bringe landsholdet videre hen, hvor vi gerne vil have det. Det vigtigste er at få mest ud af A-landsholdet, men når det er sagt, ønsker vi også en person, som besidder kompetencerne til at præge talentudviklingen, sagde Henriksen 20. januar til Ekstra Bladet.

Den nye landstræners første kampe bliver 28. marts og 29. marts, hvor Brasilien kommer på besøg i Holstebro og Nykøbing Mors.

Fyringen af Klavs Bruun kom for sent

Træt af pludselig fyring: - Det gør ondt

Klavs Bruun Jørgensen stod ved VM i spidsen for landsholdet for sidste gang. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Klavs Bruun Jørgensen stod ved VM i spidsen for landsholdet for sidste gang. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Kan du kende hende? Her er Danmarks jernhårde lady i dag

Danmarks nye december-darling: Min far lavede tunnel på Pelé

VM's samba-dansker fortrød: Tuscherne rasler af kroppen