Annonce:
Annonce:

Pytlick afviser: Mine spillere må gerne blive gravide

Odense-træneren har den største respekt for gravide håndboldspillere. Han ville dog gerne tale lidt mere med dem om det, fortæller han nu

Foto: Ole Frederiksen
Foto: Ole Frederiksen
Annonce:
Følg Håndbold

Det har trukket overskrifter i dansk sportspresse onsdag, at håndboldtræner Jan Pytlick angiveligt har sagt til sine spillere i Odense Håndbold, at de ikke må blive gravide - efter tre af klubbens spillere er blevet gravide denne sæson.

Håndbold Spiller Foreningen med direktør Michael Sahl Hansen i spidsen har tilmed sat en advokat på sagen.

Men nu afviser Jan Pytlick at have sagt det til sin trup.

Det fortalte han i TV 2 Nyhederne onsdag aften.

- Jeg kan ikke bekræfte, at jeg har sagt det. Jeg har ikke brugt den formulering. Det jeg har sagt er, at jeg synes, det er en irriterende situation, vi stod i. Så må der være nogen, der har misforstået det. Det beklager jeg, sagde Pytlick.

Pytlick chokerer: Spillere må ikke blive gravide

- Men jeg har aldrig sagt, at det er uacceptabelt, at en spiller bliver gravid. Aldrig. Jeg har intet imod, at spillere bliver gravide. Det er en kvindes ret, og det respekterer jeg fuldt ud, sagde han.

- Jeg har til gengæld anfægtet, at en spiller er gravid tre måneder efter, vi har skrevet en treårig kontrakt med hende. Det er ikke i orden, og det er vigtigt, at vi tager snakken og er åbne omkring sådan noget, sagde Pylitck.

I Odense Håndbold har tre spillere i denne sæson meldt ud, at de er gravide. Det drejer sig om Susan Thorsgaard, Susanne Madsen og Stine Svangård.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: