Pytlick-assistent om fyring: Vrøvl!

- Jeg er ikke fyret, men den ny landstræner vælger selvfølgelig selv sin assistent, siger Ulrik Kirkely - på lønningslisten i DHF mindst seks måneder endnu

Ulrik Kirkely (th.) er ikke fyret, og han er ikke opsagt. Men han har fået at vide, at den nye landstræner tager sin egen assistent med til sommer. Derfor skal han ikke fortsætte. (Foto: Lars Poulsen)
Ulrik Kirkely (th.) er ikke fyret, og han er ikke opsagt. Men han har fået at vide, at den nye landstræner tager sin egen assistent med til sommer. Derfor skal han ikke fortsætte. (Foto: Lars Poulsen)

AARHUS (Ekstra Bladet): - Det er noget vrøvl, at jeg skulle være fyret af DHF. Den ny landstræner har fuldstændig fornuftigt valgt selv at udnævne en assistenttræner - det er helt normalt, og der er ingen dramatik i det overhovedet, siger Ulrik Kirkely.

Jan Pytlicks assistent har lige som sin tidligere chef en kontrakt på funktionær-lignende vilkår og med et opsigelsesvarsel, der formentlig er på seks måneder.

DHF's generalsekretær Morten Stig Christensen i samtale med Ulrik Kirkely og Jan Pytlick. Nu er de begge fyret. (Foto: Ole Frederiksen) Håndbold Pytlicks assistent får også sparket

Det vil sige, at forbundet er tvunget til at lønne Ulrik Kirkely frem til minimum 1. juli, selv om der i den periode kun er en eneste samling omkring en Golden League-turnering i Frankrig i midten af marts.

-  Jeg har en fuldstændig klar aftale med forbundet. Der mangler stadig at blive forhandlet nogle ting på plads, men som udgangspunkt er jeg ansat i dette øjeblik, hvor vi to snakker sammen, og så må snakken med forbundet afgøre, hvad der videre skal ske, siger Ulrik Kirkely.

Ulrik Wilbek kan tirsdag præsentere den nye træner for kvindelandsholdet. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Ny landstræner præsenteres tirsdag

Parterne er dog enige om hovedtemaet: Nemlig at fynboen stopper senest til sommer, når den ny landstræner - læs: Klavs Bruun Jørgensen - begynder i det job, som Heine Eriksen indtil da vikarierer i.

Ulrik Kirkely deltager såmænd også på en DHF-tur til herre-VM i Qatar. Der er til gengæld ingen afklaring af, om assistenten skal give Heine Eriksen en hånd med, når kvinderne spiller Golden League i marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer