Pytlick hjælper vestjyske kvinder

Team Esbjerg vinder grundspillet – og en lang håndboldpause. Den udfylder de blandt andet med en tur til Makedonien og to kampe mod Vardar Skopje

(Foto: Ole Frederiksen)
(Foto: Ole Frederiksen)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Jan Pytlick har ikke glemt sin fortid i Esbjerg, hvor den fyrede landstræner frem til 1997 trænede byens herrehold. Nu giver han kvinderne en hjælpende hånd på vejen ind i slutspillet, hvor storsejren på 32-21 over HC Odense her til aften sikrede førstepladsen i grundspillet – og en laaaang pause før slutspillet.

Men efter landsholdspausen i næste uge daffer Lotte Grigel og Co. fra tirsdag til søndag til Makedonien, hvor thurineren nu tjener en skilling som chef-konsulent i Vardar Skopje.

- Der er jo halv-lang tid til. Slutspillet starter vel først i april, men nu skal vi heldigvis på træningslejr i Skopje om en uges tid, så vi får nogle dage, hvor vi træner rigtigt og spiller et par gode kampe. Man kan jo ikke gå så lang tid uden at spille kampe, siger Lotte Grigel.

Se også: Nu går vi efter guldet

På søndag skal Team Esbjerg så forsøge at hente otte mål på ungarske ERD i Europa Cuppen.

- Den havde jeg faktisk lige glemt. Vi lavede jo verdens vildeste comeback sidste år mod Volgograd, hvor vi skulle vinde med ti mål hjemme – og gjorde det. Så der er ikke noget, der er afgjort endnu. ERD Ungarn. Nu er der også lidt ro på, fordi vi i aften har gjort det arbejde, vi skulle, og så prøver vi at finde takterne fra sidste år frem mod ungarerne, garanterer Lotte Grigel.

Strabadserne i Europs Cuppen blev dog sendt på stand-by for en stund efter grundspils-sejren.

- Vi SKAL ud at fejre det! Det er vi nødt til. Vi SKAL ned og have et par øl og feste lidt. Dog med måde, fordi vi har flere vigtige opgaver – men det her skal altså fejres. Det er kæmpe stort i klubben, for vi har ALDRIG haft den førsteplads før, siger Lotte Grigel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere