Pytlick hjem til familien - og de fynske kvinder

Efter godt et år som træner i Makedonien vender Jan Pytlick hjem til et job i Danmark

Jan Pytick stopper til sommer i den makedonske storklub, Vardar (Foto:Lars Poulsen)
Jan Pytick stopper til sommer i den makedonske storklub, Vardar (Foto:Lars Poulsen)

Der er blevet langt fra Skopje til Thurø.

Efter godt et år i Makedonien er den tidligere landstræner Jan Pytlick efter et samråd med resten af familien i julen nået frem til, at han skal stoppe konsulentarbejdet i storklubben Vardar et år før tiden og vende hjem til sommer.

Pytlick vender ifølge diverse medier hjem til kvinderne i GOG, undskyld Odense, som har overtaget hans gamle hold fra Sydfyn, men siden da kun har underpræsteret.

Hele Odenses 'set-up' er hentet ind fra GOG, hvor han igen kan ende med at genforenet med sin tidligere assistent på damelandsholdet, Ulrik Kirkely.

- Desværre kan jeg ikke bekræfte 'nyheden', men jeg regner da med, at jeg skal hjem og arbejde med håndbold, siger Jan Pytlick til Ekstra Bladet på en meget dårlig forbindelse.

Se også: Pytlick i spil som serbisk landstræner

Der er godt 1650 km fra familien, fru Berit og tre børn, til drømmejobbet i en klub, hvor klubejer, den russiske rigmand Sergey Simonenko er en lunefuld person, så et sted er det også et spørgsmål om at kende sin besøgstid.

Da Odenses nuværende træner, Flemming 'Tuborg' Larsen netop er udnævnt til talentchef hos kvinderne i Dansk Håndbold Forbund-regi, er der god mening i at vende hjem.

Da Vardars mænd overraskende tabte en Champions League-kamp til KIF Kolding København, blev der straks ringet til Brøndbyhallen med besked om, at det var direkte tilbage på hotellet og ikke noget med for Vardars stjernespillere at gå op at spise sammen med KIF Kolding København-spillerne, som der ellers er en vis tradition for.

Søndag skal Vardar på udebane spille 'Kampen om Balkan' i Champions League mod de forsvarende Champions League-mestre, Buducnost, Montenegro, som klares med en bustur på seks timer igennem Albanien, Kosovo og Serbien.

- Det er en af vigtigste kampe i sæsonen, så der er pres på. Du har igen et job, hvor du ved, hvor alt kan ske ret så hurtigt, siger Jan Pytlick, der er ked af at stoppe i den fantastiske klub, hvor der tænkes håndbold i alle døgnets 24 timer.

- Familien er for mig dog langt vigtigere.

- Derfor kommer jeg hjem, siger Jan Pytlick, der er alene af sted, mens resten er blevet tilbage på øen syd for Svendborg.

Se også: Trist Pytlick vælger familien

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere