Annonce:
Annonce:

Pytlick i spil som serbisk landstræner

Den fyrede landstræner kunne i aften have stået i spidsen for Danmarks modstander - med fire verdensstjerner i truppen

Jan Pytlick som træner for Vardar Skopje hilser på sin afløser som dansk landstræner, Klavs Bruun Jørgensen. I aften kunne de have gentaget håndtrykket som chefer for hvert sit landshold - Danmark mod Serbien! (Foto: Lars Poulsen)
Jan Pytlick som træner for Vardar Skopje hilser på sin afløser som dansk landstræner, Klavs Bruun Jørgensen. I aften kunne de have gentaget håndtrykket som chefer for hvert sit landshold - Danmark mod Serbien! (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): På papiret ligner aftenens modstander Serbien en overkommelig modstander for Klavs Bruun Jørgensens feminine tæskehold.

Balkan-artisterne mangler fire af de helt store profiler, der længe har været mere end pas på forholdene omkring holdet inklusiv den 52-årige landstræner, Sasa Boskovic.

Allerede i marts meddelte Andrea Lekic, Sanja Damnjanovic, Katarina Tomasevic og Dragana Cvijic, at deres dage som landsholdsspillere er talte – i hvert fald så længe Sasa Boskovic er dirigent for håndbold-orkestret.

Så når Klavs Bruun og Sasa Boskovic trykker på næven inden kampen, ER serberne et stækket kvindskab.

Det kunne have forholdt sig helt, helt anderledes: Manden, Klavs Bruun bytter håndtryk med lige omkring kl. 20.45, kunne have været – Jan Pytlick!

Annonce:

Den fyrede danske landstræner i spidsen for Serbien ved et VM i – Danmark… Foran 12.000 tilskuere i Boxen! Og med den tidligere assistenttræner Ulrik Kirkely i rollen som bisidder på bænken.

En bizar forestilling!

Uheldig VM-stjernes veninde: Vi græd sammen

Ekstra Bladet kan fortælle, at der var tætte forhandlinger mellem det serbiske forbund og den tidligere danske landstræner om at stå i spidsen for Serbien ved dette VM og frem til og med OL – ved siden af skulle Jan Pytlick selvfølgelig fortsætte klubarbejdet i Vardar Skopje, hvor to af spillerne fra stjernekvartetten slider såler og høster hyren.

Sanja Damnjanovic og Andrea Lekic var begge klar til igen at tørne ud for Serbien, og der var angiveligt også tilsagn fra den stærke stregspiller Dragana Cvijic og den tidligere Esbjerg-keeper Katarina Tomasevic.

Den serbiske forbundspræsident fløj til Skopje og førte forhandlingerne med Jan Pytlick, der havde fået grønt lys af Vardar Skopjes ejer, milliardæren Sergej Samsonenko, til dobbeltjobbet.

Annonce:

Parterne var meget tæt på at underskrive en egentlig kontrakt, da der gik intern serbisk politik og ged i foretagendet – muligvis også under indflydelse af nogle personlige, familiære relationer i den serbiske håndboldtop. Og Sasa Boskovic beholdt jobbet som landstræner.

Nordmænd håner dansk VM-hit

Så Klavs Bruun Jørgensen slipper ikke bare for en modstander, der kender de danske spilleres styrker og svagheder indgående – han slipper også for at skulle forholde sig til de to Vardar-skytter Andrea Lekic og den tidligere Viborg-flækker Sanja Damnjanovic, én af verdens bedste målmænd, Katarina Tomasevic, og den formentlig stærkeste stregspiller overhovedet, Dragana Cvijic.

Klavs Bruun og Jan Pytlick har givet håndslag tidligere, da landsholdet i september blev inviteret til Skopje og to testkampe, hvor de rød-hvide fik klø.

I aften vil de formentlig og forhåbentlig være i stand til at kværne modstanderne over 60 minutter. Men det kunne også have været aftenen, hvor Jan Pytlick havde fået den helt store og grumme hævn over det forbund, der fyrede ham fjerde juledag sidste år!

Annonce:

Klavs Bruun måtte ringe til lægen for at få fat på sin reserve

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: