Pytlick regner med rask Burgaard mod Ungarn

Feberramte Louise Burgaard er i bedring og bliver formentlig klar til kampen mod Ungarn mandag aften.

Louise Burgaard har både været ramt af blodtud og feber. Landstræner Jan Pytlick tror på, at hun er fit for fight mod Ungarn. (Foto: Lars Poulsen)
Louise Burgaard har både været ramt af blodtud og feber. Landstræner Jan Pytlick tror på, at hun er fit for fight mod Ungarn. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis tingene udvikler sig, som landstræner Jan Pytlick forventer, bliver der slet ikke brug for den unge bagspiller Mette Tranborg, der søndag eftermiddag ankommer til håndboldkvindernes EM-lejr i Debrecen.

Tranborg blev tilkaldt lørdag aften, efter at Louise Burgaard havde lagt sig med feber, men ifølge landstræneren tyder meget på, at Burgaard bliver frisk inden kampen mod Ungarn mandag aften.

- Det ser rigtig fint ud med Louise Burgaard. Feberen er faldet, og jeg har et billede af, at hun kan være med mod Ungarn på et eller andet niveau, siger Jan Pytlick.

Fisker kunne ikke kurere Burgaard, men lindrede måske lidt på sygdommen med to danske point (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Burgaards sygeplejerske: Jeg lovede hende en sejr

Beslutningen skal træffes inden klokken ni mandag morgen, hvor landstræneren skal indsende kamptruppen til Ungarn-kampen.

Han har mulighed for at lave tre udskiftninger undervejs i turneringen, så hvis Burgaard skal bruge en ekstra dag til at komme sig, kan han sende Tranborg i kamp mod Ungarn og så tage Burgaard ind igen senere.

- Den mulighed foreligger. Tranborg er først og fremmest tilkaldt som gardering, hvis ikke Burgaard bliver frisk. Fra nogle af de andre sygdomstilfælde, vi har haft, ved vi, at det kan tage mere end en enkelt dag at komme ovenpå, siger Jan Pytlick.

Hun er en høj én, er hun (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Tvivlsom Burgaard: Pytlick udtager KÆMPE erstatning

Hvis alle i truppen er friske mandag morgen, kommer Mette Tranborg til at sidde på tribunen mod Ungarn. Pytlick slår fast, at han ikke har aktuelle planer om at skifte ud på holdet, med mindre han er tvunget til det.

0 kommentarer
Vis kommentarer