Qatar indleder sølvforsvar skidt i Danmarks VM-gruppe

Qatar, der vandt sølv ved det seneste håndbold-VM, måtte se sig slået af Egypten i sin VM-åbning i Frankrig

Qatar, der er i gruppe med Danmark i dette års VM, tabte højst overaskende deres åbningskamp 20-22 til Egypten. Foto: Jens Dresling
Qatar, der er i gruppe med Danmark i dette års VM, tabte højst overaskende deres åbningskamp 20-22 til Egypten. Foto: Jens Dresling

Sølvvinderen fra herrernes håndbold-VM i 2015, Qatar, ligner langt fra et hold, der vil være i stand til at gentage bedriften i 2017-udgaven i Frankrig.

Qatar er topseedet i gruppe D, der også tæller Danmark, men trods dette lagde Qatar ud med et nederlag på 20-22 til Egypten.

Efter en jævnbyrdig start på kampen trak Egypten en smule fra og kunne gå til pausen med en føring på 11-8.

Det var på trods af, at Egypten trak hele fem tominuttersudvisninger i de første 30 minutter.

Men Qatar formåede i ringe grad at udnytte sit overtalsspil og havde i det hele taget svært ved at skyde hul på egypternes målmænd.

Karim Hendawy tog godt fra mellem stolperne og Hady Shahin kom ind og nappede to straffekast.

Qatar scorede blot ti gange i de første 40 minutter, og dermed kunne Egypten i første del af anden halvleg slå et hul på fem scoringer.

Den forsvarende sølvvinder fandt aldrig en scoringsstime og lignede ikke et hold, der troede på et stort comeback i slutfasen.

Qatar kom ikke nærmere end 17-20, før egypterne igen trak fra til 22-17 med et par minutter tilbage. Derefter fik Qatar lov til at pynte på stillingen.

Senere fredag skal gruppens øvrige hold i aktion. Sverige tager hul på turneringen mod Bahrain klokken 17.45, mens Danmark tørner sammen med Argentina klokken 20.45.

Se også: Dansk mystik: Derfor er Danmarks VM-stjerne ikke med

Se også: VM-skinne-skandalen: Knoglestumper drønede rundt i albuen

Se også: Man tror det er løgn: Latterlig albueballade!

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere