Ramt af corona: Dansk VM-exit

Mads Hansen afleverede en positiv coronaprøve, så han og dommermakker Jesper Madsen er færdige ved VM

Sportsjournalist Jan Jensen vurderer Danmarks chancer og kigger på holdets profiler.

Mads Hansen og Jesper Madsen kommer ikke til at dømme flere kampe ved håndbold-VM, efter at førstnævnte afleverede en positiv coronatest.

Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) på sin hjemmeside.

Det danske dommerpar er søndag rejst hjem til Danmark fra Egypten, efter at Hansen torsdag altså lod til at være smittet. Efterfølgende testede han dog negativ, men VM er altså alligevel færdigt før tid for de to.

Mens de store slutrunder ikke er fremmede for Mads Hansen, så var det Jesper Madsens første af slagsen. Det danske makkerpar nåede at dømme fire kampe ved VM.

- Det var virkelig ikke sådan, jeg havde set for mig, at det skulle gå, da Jesper og jeg rejste til VM for 14 dage siden, siger Mads Hansen på DHF's hjemmeside.

- Særligt på Jespers vegne er det brand ærgerligt, da det jo er hans første slutrunde. Men sådan er spillet desværre. Nu må vi i stedet glæde os over, at vi har haft fire gode kampe sammen og så se frem mod nye internationale turneringer – forhåbentlig snart uden coronaen som følgesvend.

Mads Hansen har tidligere dømt ved fire VM-slutrunder - den første i 2009 - sammen med sin dommermakker gennem 24 år, Martin Gjeding.

I deres lange dommerægteskab nåede de at dømme finaler ved EM og VM samt Champions League-finaler for både mænd og kvinder. De har også fløjtet sammen ved to OL.

Efter bruddet i maj sidste år blev Mads Hansen sat sammen med Jesper Madsen.

Intl. fodbold Fire fodboldspillere og klubpræsident mister livet i flyulykke

Kasper Junker jubler over scoring på San Siro mod Milan i Europa League-kvalifikationen. Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix Skandinavien Millionbud på dansk topscorer

Brøndby Brøndby har stadig ét hængeparti

Robert Mudrazija er snart fortid i FCK, der taber mange penge på kroaten. Foto: Anthon Unger FC København Svinedyr FCK-manøvre: Nu gør de regningen op

Mustapha Bundu meldes få timer fra et FCK-skifte. Foto: Ernst van Norde FC København Journalist: Timer fra FCK-skifte

37 kommentarer
Vis kommentarer