Ramt af Landins succes: Rival vil væk

Frustreret Andreas Wolff må se den danske landsholds-kaptajn løbe med spilletiden, og nu vil tyskeren væk – selv om kontrakten løber to år endnu

Andreas Wolff jubler i starten af sæsonen sammen med bl.a. René Toft Hansen th, da Kiel vandt i Berlin - siden har den tyske landsholdsmålmand haft det svært. Foto: AP
Andreas Wolff jubler i starten af sæsonen sammen med bl.a. René Toft Hansen th, da Kiel vandt i Berlin - siden har den tyske landsholdsmålmand haft det svært. Foto: AP

Niklas Landin har vundet den interne kamp om spilletiden i THW Kiel, og nu vil makkeren væk. Den tyske europamester Andreas Wolff har ellers dårligt spillet sin første sæson færdig af de tre, han har kontrakt på, men det har åbenbart gjort for ondt at se danskeren rende med spilletiden i de sjove kampe.

Frustrationerne bobler ikke bare under overfalden. Den 26-årige målmand lufter dem nu offentligt i Kieler Nachrichten:

- At jeg ikke har spillet i knockout-kampene i Champions League giver mig naturligvis stof til eftertanke, siger Andreas Wolff, der ifølge avisen har modtaget følere fra Mikkel Hansens Paris. Der har man ellers signet den ene målmand efter den anden, og legendariske Thierry Omeyer spiller i hvert fald også den kommende sæson.

Men i en poker gælder alle kneb, og Andreas Wolff fremturer:

- Min agent er i kontakt med andre klubber, hvor der vil være mulighed for at spille topkampe – f.eks. i knockout-fasen af Champions League eller topkampe i ligaen, siger målmanden til den nordtyske avis.

Niklas Landin har stået fremragende og blev for nylig kåret som årets målmand i Bundesligaen. Foto: Lars Poulsen
Niklas Landin har stået fremragende og blev for nylig kåret som årets målmand i Bundesligaen. Foto: Lars Poulsen

Manager Thorsten Storm har for længst forsøgt at forlænge kontrakten med den unge keeper, men forhandlingerne er endt under frysepunktet.

- Vi ønskede at sikre os Andreas Wolff på en længere kontrakt på forbedrede vilkår og har givet ham et tilbud, men vi er ikke nået til enighed, siger manageren. Målmanden har en lidt anden udlægning af teksten:

- Forhandlingerne er efter uenighed med ledelsen blevet skrinlagt, og det finansielle var ikke alene udslagsgivende.

THW Kiel har haft en lettere miserabel sæson og ligger kun treer i ligaen. Holdet blev slået af Barcelona i kvartfinalen af Champions League, hvor Niklas Landin har nappet spilletiden i de heftigste dueller – og danskeren stod også i målet, da Kiel vandt sæsonens eneste titel: Pokalturneringen.

For nylig blev Niklas Landin desuden af trænere og managers kåret som årets målmand i ligaen.

Se også: Skuffet Mikkel skred uden et ord

Der er ikke meget plads i haven, men der kan lige akkurat leges lidt med den fodbold, der nær var blevet landstrænerens skæbne. Manglende bil og buskort forhindrede, at han var fortsat på kontrakt i OB. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Nikolaj Jacobsens mor faldt død om i håndboldhallen: Det ændrede alt

1 kommentar
Vis kommentarer