Randers sørger for højspænding

Randers HK slog Silkeborg-Voel efter et fremragende comeback. Begge hold kæmper for plads i slutspillet.

Sofie Strangholt og Randers sørgede med en 28-26-sejr over Silkeborg-Voel for fortsat spænding i toppen. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Sofie Strangholt og Randers sørgede med en 28-26-sejr over Silkeborg-Voel for fortsat spænding i toppen. (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Det er fortsat helt åbent, hvem der går videre til kvindernes medaljeslutspil.

Mens Team Esbjerg, FC Midtjylland, Team Tvis Holstebro og Viborg HK har sikret sig fire af de seks pladser i medaljeslutspillet, så bliver der kæmpet hårdt uden for top-fire.

Boxer Dameligaens nummer fem og seks bragede fredag aften sammen i Silkeborg, hvor værterne fra Silkeborg-Voel mødte de nærmeste forfølgere fra Randers HK.

Håndbold Viborgs katastrofestime fortsætter

Efter et fremragende comeback endte randrusianerne med at vinde 28-26 efter en pauseføring på 18-13 til oprykkerne fra Silkeborg-Voel.

Det var Randers' første sejr med Ulrik Kirkely som træner efter fyringen af Mads Brandt for 11 dage siden.

Resultatet betyder, at begge hold har 21 point med to spillerunder tilbage, men lige bagved kommer Odense buldrende.

Fynboerne har vundet de seneste tre kampe og har stadigvæk en chance for at klemme sig med i medaljeslutspillet på bekostning af enten Randers eller Silkeborg-Voel.

FC Midtjyllands fans fik deres trommer skåret op under lørdagens kamp. Her er det danske fans under VM i Qatar (Arkivfoto: Lars Poulsen Håndbold TV2-ansat fik nok: Dolkede FCM-fans trommer

SK Aarhus på ottendepladsen får dog svært ved at nå med i medaljekampen efter et nederlag fredag på 23-25 til København Håndbold. Århusianerne skal dog møde Silkeborg-Voel på udebane i næstsidste spillerunde, så helt umuligt er det ikke.

0 kommentarer
Vis kommentarer