Reserver slog VM-bronzevindere

Dansk udviklingslandshold fik ødelagt EM-fest

Efter at have trukket lod til EM gik Mads Mensah forrest, da Polens VM-bronzevindere blev slået (Foto: Lars Poulsen)
Efter at have trukket lod til EM gik Mads Mensah forrest, da Polens VM-bronzevindere blev slået (Foto: Lars Poulsen)

Polen-Danmark 23-26 (13-16)

Morgendagens danske landsholdsspillere leverede i aftes en mindre sensation,  da det såkaldte udviklingslandshold fik ødelagt den sidste del af festen i forbindelse med fredagens EM-lodtrækning i Krakow.

Mens Mikkel Hansen, Niklas Landin, René Toft Hansen m.fl. er godt i gang at holde ferie, slog  reserverne  fra andet og tredje geled de polske VM-bronzevindere med 26-23, da Tauron Krakow Arena godt et halvt år før EM-finalen for alvor blev taget i brug.

Anført af Mads Mensah gav de danske reservespillere  landstræner Gudmundur Gudmundsson et vink om, at der er kø for at komme ind i landsholdsvarmen til  EM i Polen og dernæst OL-kvalifikation og OL i Rio de Janeiro.

Bortset fra en god håndfulde spillere, der var med i  sidste uges EM-kvalifikationskampe mod Litauen og Bosnien, var det uprøvede spillere som f. eks målmand Kevin Møller og Anders Zachariassen, begge Flensburg Handewitt, Martin Larsen og Simon Hald, Aalborg, Lasse Mikkelsen, Skjern, Frederik Clausen, GOG, Kim Sonne, GWD Minden, som var rejst med til det sydlige Polen i første af håndboldens ferieuger.

Bortset fra 1-0 og 21-20 med 12 minutter tilbage var det danske hold hele tiden toneangivende mod de polske stjerner med Slawomir Szmal, Krzysztof Lijewski, Karol Bielecki, Michael Jureck osv.

De var alle mere eller mindre tamme, og det var den indskiftede målmand  Marcin Wichary, som var årsag til, at der kom lidt grus i den velkørende danske angrebsmaskine.

Da angrebsmaskinen var genstartet efter en mindre scoringspausen, kunne udviklingslandsholdet fortjent køre en sejr hjem.

Og landstræner Gudmundur Gudmundsson må være tilfreds, fordi kampen handlede også om, at der var en række spillere, som skulle vise frem, og det må man sige, at de samlet fik gjort med den uventede sejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer