Revser dansk stjerne for film: Jeg forstår det ikke

- Rene Toft er for god en spiller til at lave så meget film. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det pynter ikke. Sådan lød det fra TV2s ekspertkommentator Bent Nyegaard under Danmarks sejr mod Ungarn

Toft Hansen viste en uskøn side af sit håndboldspil torsdag aften. Foto: René Schütze
Toft Hansen viste en uskøn side af sit håndboldspil torsdag aften. Foto: René Schütze

Danmark spillede en sløj kamp, men sejrede alligevel over Ungarn med cifrene 24-21 og fik en resultatmæssig ok VM-optakt ved Bygma Cup i Aalborg.

Ikke mange danskere ramte dagen, og en af holdets allerstørste stjerner og vigtigste spillere Rene Toft kom i stedet i uheldig fokus over flere omgange i aftenens kamp.

Toft leverede i bedste Hollywood-stil tydeligt skuespil flere gange i kampen, og det gav pote. Ungarn blev blandt andet tildelt et rødt kort, da Toft fik det til at fremstå som om, han fik et slag i ansigtet. TV-klip viste efterfølgende, at Toft bestemt ikke underspillede situationen.

Tofts filmeri gentog sig senere i halvlegen, og det fik TV2s rutinerede håndboldkommentator Bent Nyegaard til at reagere i irritation. Han var utilfreds med den danske stregs ageren i situationerne.

- Rene Toft er for god en spiller til at lave så meget film. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det pynter ikke, lød det således fra Nyegaard undervejs i anden halvleg.

René Toft har indtil videre været skånet for at møde pressen i forbindelse med landsholdets forberedelser. Om det fortsat gør sig gældende efter aftenens kamp vides ikke i skrivende stund, men det er interessant at høre Tofts egen vurdering af de kontroversielle situationer.

Han fik rigeligt med spilletid i den uskønne forestilling, hvor Danmark længe var på hælene og blot formåede at score otte mål før pausen. Angrebsspillet hang ikke ordentligt sammen, tempoet var ikke godt nok, og flere spiller ramte slet ikke dagen.

Det gjorde Niklas Landin heldigvis, og med en redningsprocent over 40 var han udslagsgivende i den danske sejr - sammen med Rene Tofts skuespil...

Se også: Landin'erne viste VM-form i dansk test-sejr

Se også: Barsk sortering før VM: De kan ende med Sorteper

Se også: Barsk sortering før VM: De kan ende med Sorteper Se også: Ungarsk nam-nam: Her kiksede Danmark

26 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere