Rhein-Neckar Löwen taber vigtigt skridt i titelkampen

Danskerklubben Rhein Neckar Löwen tabte overraskende udekampen mod HSG Wetzlar i Bundesligaen

Rhein Neckar Löwens målmandsteam med Niklas Landin og Goran Stojanovic havde ikke en stor dag mod HSG Wetzlar. (Foto: Ernst van Norde)
Rhein Neckar Löwens målmandsteam med Niklas Landin og Goran Stojanovic havde ikke en stor dag mod HSG Wetzlar. (Foto: Ernst van Norde)

Rhein-Neckar Löwen forsøger at holde trit med THW Kiel i toppen af den tyske Bundesliga, men fredag led klubben et overraskende nederlag i udekampen mod midterholdet HSG Wetzlar.

Med både målvogter Nicklas Ladin og bagspiller Mads Mensah Larsen på banen samt cheftræner Nikolaj Jacobsen på bænken leverede Rhein-Neckar Löwen en sløj indsats, og det blev dyrt.

Se også: Ukendt dansker blev helt i Kiel

Wetzlar viste stor effektivitet over for et meget gavmildt forsvar foran Landin, der også blev pillet ud undervejs i kampen.

Det hele endte med en sejr på 31-27 til Wetzlar, og dermed tabte Rhein-Neckar Löwen afgørende terræn i toppen.

Med en sejr ville holdet have holdt sig a point med THW Kiel på førstepladsen, men det fjerde nederlag i 31 kampe betyder, at holdet nu er to point efter de forsvarende mestre.

Se også: Sådan fandt Kiel hemmelig dansk helt

Det var også holdet fra Kiel, som i allersidste spillerunde i sidste sæson snuppede mesterskabet for næsten af Rhein-Neckar Löwen.

Der resterer fem runder af Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere