Annonce:
Annonce:

Rivalen overrasker med rørende hilsen til Bo Spellerberg

Bestyrelsesformanden for Skjern Håndbold har skrevet et rørende farvel til håndboldlegenden Bo Spellerberg - også selvom han har været en af klubbens største rivaler

Bo Spellerberg i aktion for KIF Kolding København. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Bo Spellerberg i aktion for KIF Kolding København. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Håndbold

KIF Kolding og Skjern Håndbold er ærkerivaler på banen.

Det forhindrede dog ikke bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, i at sende stjernespilleren fra toprivalen KIF Kolding, Bo Spellerberg, af sted til schweizisk håndbold med et umanérligt flot farvel.

Han har i et åbent brev beskrevet, hvilket forhold Skjern Håndbold har haft til Bo Spellerberg, når KIF Kolding og Skjern Håndbold har krydset klinger på banen.

- Efter knap 20 år med dig som modstander har vi ofte ligget søvnløse og spekuleret over, hvad vi dog skulle have gjort for at stoppe dig. Vi fandt sjældent formlen, men nu kan vi da indstille søgningen, fordi du forlader KIF og Danmark for at blive 'dommervejleder' et andet sted, skriver han på klubbens Facebook-side.

Annonce:

Det er Bo Spellerberg selv, der har joket med, at han starter som 'dommervejleder'. I virkeligheden skal han spille i den schweiziske klub Otmar St. Gallen.

Ekstra Bladet har efterfølgende talt med Carsten Thygesen om hans særlige farvel til den danske profil.

- Jeg synes, han har fortjent et ekstraordinært farvel. Det er godt nok sjældent, en så markant profil bliver i den danske liga så mange år i træk. Den loyalitet, han har haft overfor sin klub og den danske liga, er unik, siger Carsten Thygesen til Ekstra Bladet.

En spiller med personlighed
For Carsten Thygesen betyder det at være en stor spiller ikke bare ros, men også buh-råb fra modstanderne. Begge dele er en stor hæder.

- Arenaen har kogt på grund af dig, og du har modtaget flere buh-råb end nogen anden. [...] Ingen spiller har i hvert fald voldt os så mange problemer på banen, som du har. Det er en stor kompliment, skriver bestyrelsesformanden i sit farvel.

Annonce:

Selvom farvellet er stilet til Bo Spellerberg, mener Carsten Thygesen også, at der er en pointe for fans af Skjern Håndbold.

- Det er også for at synliggøre for vores egne fans, som har råbt efter ham i 20 år og prøvet at hyle ham ud af den, at én ting er det, der foregår på banen, men at man bagefter er lige gode venner af den grund. Vi skal huske, at han var en gentleman efter kampen, siger Carsten Thygesen til Ekstra Bladet.

KIF Kolding må igen skrive kontrakter efter redning

Dansk klub får wildcard til Champions League

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: