Røde-René slap for mere straf

René Toft Hansen slipper for yderligere straf - dansk målmand får chancen i THW Kiel

René Toft Hansen - her i nærkamp med brormand Henrik - er med igen for THW Kiel mod Flensburg-Handewitt. (Foto: All Over Press)
René Toft Hansen - her i nærkamp med brormand Henrik - er med igen for THW Kiel mod Flensburg-Handewitt. (Foto: All Over Press)

Viceanfører René Toft Hansen slap for yderligere straf efter det tidlige røde kort i Champions League-opgøret mod Flensburg-Handewitt, så landsholdskæmpen er med hos mestrene THW Kiel i søndagens returopgør i Kiel.

Allerede efter ni minutter var der rødt kort til danskeren, da han ramte Flensburgs serber, Drasko Nenadic. Så René Toft Hansen, som under VM i Qatar absolut ikke var ven med dommerne, er godt i gang med at opbygge et flosset renome.

Se også: Toft Hansen så rødt i CL-massakre

Se også: TV: Verdenstjerne raser på Facebook: Rene Toft hamret i gulvet

THW Kiel kommer til gengæld til at mangle den kommende Aalborg-målmand, Andreas Palicka, der er ude på ubestemt tid, og det kan blive danskeren Kim Sonnes chance. Den tidligere Skive-målmand er tredjemålmand hos de tyske mestre.

Lørdag og søndag er der returkampe, og mens Barcelona efter 31-11 over Aalborg i det nordjyske og ungarske Veszprem med 31-23 ude over spanske La Rioja med bl. a. Patrick Eilert ser sikre ud, er der mere eller mindre spænding i de resterende seks kampe.

Se René Toft få rødt her:

1 af 2 Niklas Landin og Rhein- Neckar Löwen kommer på en svær opgave i Ungarn (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 René Toft Hansen - her i nærkamp med brormand Henrik - er med igen for THW Kiel mod Flensburg-Handewitt. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere