Rustne mestre lider choknederlag til HC Midtjylland

KIF Kolding København tabte overraskende med 24-25 til HC Midtjylland. Det var andet nederlag i fire kampe

Kasper Hvidt og KIF Kolding København måtte igen se sig slået - denne gang af HC Midtjylland. (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Hvidt og KIF Kolding København måtte igen se sig slået - denne gang af HC Midtjylland. (Foto: Ernst van Norde)

HC Midtjylland leverede den store overraskelse, da holdet på hjemmebane besejrede de forsvarende mestre fra KIF Kolding København med 25-24.

Det var mestrenes andet nederlag i sæsonens første fire kampe, og dermed står de to hold lige i stillingen i Boxer Herreligaen med fire point hver.

KIF Kolding København har virket lidt rustne i flere af sæsonens første kampe, og sådan indledte holdet også opgøret i Herning.

Det betød, at HC Midtjylland ikke havde større problemer med at følge med i tempoet, og de to hold fulgtes pænt ad på måltavlen, hvor begge hold maksimalt var foran med to mål.

Dansk Flensburg-kleppert ude med korsbåndsskade

Hos udeholdet var det især Lasse Andersson, som bød ind. Inden pausen stod han for fem fuldtræffere, men det var alligevel HC Midtjylland, som kunne puste ud i omklædningsrummet med en føring på 13-12 efter 30 minutter.

Det forblev en tæt kamp efter pausen, hvor KIF Kolding dog fik et lille overtag. Mestrene formåede bare ikke at slå et afgørende hul.

Den svenske playmaker Lukas Karlsson stemplede ind med et par flotte scoringer, men med små 13 minutter igen udlignede HC Midtjyllands Martin Hansen med et drøn fra distancen.

Igen blev KIF Kolding København-stjernerne forkrampede i deres spil, og to minutter efter lugtede hjemmeholdet sensationen, da man bragte sig foran med 22-20.

Håndbold-veteran håber på lyn-comeback i aften

Nede med to mål gjorde mestrene det endnu sværere for sig selv, da man indkasserede to udvisninger inden for et halvt minut.

Selvom HC Midtjylland ikke formåede at udnytte overtallet effektivt, holdt man forspringet, og med fire minutter lignede det en afgørelse, da Kasper Gudnitz gjorde det til 25-22.

Favoritterne kom tæt på at hente forspringet, men et frikast efter endt spilletid blev sendt over mål, og så kunne midtjyderne juble over en etmålssejr.

Lasse Andersson blev topscorer med ni mål for gæsterne, mens HC Midtjyllands Kasper Gudnitz scorede seks mål.