Annonce:
Annonce:

Så presset er Klavs Bruun efter afbudsregn: Udtager tre skadede spillere til EM-kamp

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen er så presset forud den kommende EM-kvalifikationskamp i Rusland, at han har udtaget tre for tiden skadede spillere for at kunne rejse af sted med 16 kvinder

Landstræneren skærer grimasse. Der er så få spillere, der er klar, at han må udtage tre,  der døjer med småskader. En situation, der næppe huer den danske landstræner. (Foto: Jens Dresling)
Landstræneren skærer grimasse. Der er så få spillere, der er klar, at han må udtage tre, der døjer med småskader. En situation, der næppe huer den danske landstræner. (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Håndbold

Hverken Anna Sophie Okkels, SK Aarhus eller Louise Svalastog Spellerberg, København Håndbold var i kamp i aftes på grund af henholdsvis en skulder- og en lægskade.

Forleden var Rikke Poulsen ikke med i målet hos Viborg i topkampen mod Team Esbjerg.

Med fem andre spillere ude af forskellige årsager har landstræneren været tvunget til at udtage de tre i håb, om de vil være klar, når Danmark skal spille onsdag 9. marts i Sport Complex Zvezdniy i Astrahan ved Det Kaspiske Hav.

Som forventet kom der  ingen klarmeldinger fra af de to faste venstrehåndsskytter, Louise Burgaard, FCM, stress,  og Line Jørgensen, Bucuresti, knæoperation samt målmand, Sandra Toft, Larvik, efterveer fra hjernerystelse.

Klavs Bruun om landsholds-opsigelse: Ikke noget voldsomt

Annonce:

Derudover er veteranen Rikke Skov, Viborg, slidt og træt og kan ikke overskue den o dage lange rejse, så hun bliver som venstrefløjen, Maria Fisker, Bucuresti, hjemme.

Sidstnævnte er lige vendt efter en fodskade og kæmper lidt med fysikken.

Trods de mange problemer har Klavs Bruun Jørgensen fortsat den formstærke langskytte, Camilla Dalby, Randers parkeret i kulissen. Landstræneren sad onsdag på forreste række, da København slog Randers.

Venstrehåndskytten er dog indkaldt til returkampen mod Rusland i Næstved sammen med to af de 'afbudsramte' spillere, Sandra Toft og Rikke Skov samt Mia Biltoft, Ringkøbing.

Klavs Bruun har skiftet mening: Se hvem døren står på klem for

Er uenig med Klavs Bruun: Nu stopper hun på landsholdet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: