Sådan er håndboldfarcen blevet løst

Flensburg Handewitt flytter hjemmekamp og undgår to kampe på samme tid

Søren Rasmussen vil komme til at møde sine gamle holdkammerater fra Flensburg Handewitt i stærkeste opstilling (Foto: Claus Bonnerup)
Søren Rasmussen vil komme til at møde sine gamle holdkammerater fra Flensburg Handewitt i stærkeste opstilling (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Håndbold

De tidligere Champions League-mestre, Flensburg Handewitt vil ikke risikere en ny omgang bøllebank fra de danske mestre.

Efter at have spillet kostbar og været fornærmet på Bjerringbro Silkeborg og Danmarks Radio har 'danskerklubben’ fået flyttet en Bundesligakamp mod oprykkerne Leipzig, så det vil blive Flensburg Handewitt i stærkeste opstilling, som vil møde de nye danske mestre, BSV i Aarhus søndag, 2. oktober.

Næsten på samme tid skulle gerænseholdet med OL-guldvindere som Lasse Svan og Henrik Toft Hansen m. fl. have spillet mod Leipzig i Flens-Arena, men kampen er nu blevet flyttet et par måneder frem i tiden til 30. november.

Inden der blev sat punktum på håndboldfarcen, fik den tyske storklub fortalt, at man havde fået registreret 37 spillere hos Det Europæiske Håndboldforbund, og  sagtens kunne stille to hold den pågældende dag og få løst problemet med en dobbeltbooking på den måde.

Det ville formentligt været endt som for to år siden, hvor de tidligere danske mestre, KIF Kolding København spillede de daværende forsvarende Champions League-mestre fra Flensburg ud af banen og vandt en historisk sejr på 35-21. 

Simon Jensen og resten af KIF Kolding København spillede for to år siden Flensburg Handewitt ud af banen og vandt med 14 mål(Foto: Claus Bonnerup)
Simon Jensen og resten af KIF Kolding København spillede for to år siden Flensburg Handewitt ud af banen og vandt med 14 mål(Foto: Claus Bonnerup)
 

Som årsag til farcen har Flensburg Handewitt mere end antydet, at 'de skyldige' er BSV og Danmarks Radio, som ikke har været parate til at flytte kampen væk fra søndag eftermiddag, der i flere år har været det faste kamptidspunkt for Champions League-opgør på dansk grund.

Flensburg Handewitt og andre tyske klubber er ellers vant til, at modstanderne i europæiske kampe nærmest er faldet på halen over at få besøg fra verdens største håndboldland.

I Polen, Schweiz og Sverige har klubber som Vive Kielce, Wisla Plock, Kadetten Schaffhausen og Kristianstad  i de seneste sæsoner været mere end villige til at spille på hverdagsaftener, fordi Bundesligaen uanset hvad er og bliver nr. 1 i Tyskland.

Danskerklub i CL-bommert: To kampe på samme tid

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.