Sådan kan du komme til EM i Polen

Der er masser af muligheder for at komme med håndboldherrerne til EM i håndbold

Mikkel Hansen og co. spiller i Gdansk for tiltrække danske tilskuere (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Hansen og co. spiller i Gdansk for tiltrække danske tilskuere (Foto: Claus Bonnerup)

Med en plan om at lokke masser af danske roligans over Østersøen, blev Danmark på forhånd placeret i Gdansk.

Der er direkte fly, mens der er færge til Swinoujscie fem timers kørsel væk, hvis Danmarks gruppekampe mod Ungarn, Rusland og Montenegro skal opleves live.

En enkeltbillet med fly fra København til Gdansk med SAS kan købes for 600 kr, 100 kr billigere end Norwegian, mens prisen for en færgebillet med bil fra enten København eller Ystad kan købes omkring 800 kr for en enkeltbillet.

Niklas Landin kan komme på overarbejde mod bl. a. Ungarn, der synes i fremgang efter at have fået Talant Dujshebaev som ny landstræner (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Overkommelig dansk EM-lodtrækning

Også Wroclaw, der skal huse mellemrunden, og finalebyen Krakow kan nås med fly.

Priserne for en enkelt til Wroclaw er fra 600 kr til 850 kr afhængig af, om der flyves med SAS eller LOT, og til Krakow er der kun direkte fly med Norwegian til under 1000 kr, mens det koster lidt over 1000 kr med LOT via Warszawa.

EM-finalebilletterne er sat til salg, og de dyreste koster 1125 kr, mens billigste billetter kan købes for 180 kr. Til semifinalerne er priserne lidt mindre. 900 kr for de dyreste og 160 kr for de billigste.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson nåede ikke frem til EM-lodtrækning på grund af flyforsinkelse og trafikkaos (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Forsinket landstræner nåede ikke lodtrækning

Hvis der er bil med, er afstanden fra Gdansk til Wroclaw 560 km, mens der er små 300 km fra Wroclaw til Krakow, mens der er 750 km til Swinoujscie og 100 km længere til Rostock.

1 kommentar
Vis kommentarer