Sådan slår vi Egypten

Assistenttræner Henrik Kronborg har nærstuderet aftenens modstander

For en uge siden i Skjern havde Casper U. Mortensen og kompagni ikke problemer med Egyptens målmand, Karim Hendawy. Foto: Ernst Van Norde.
For en uge siden i Skjern havde Casper U. Mortensen og kompagni ikke problemer med Egyptens målmand, Karim Hendawy. Foto: Ernst Van Norde.

PARIS (Ekstra Bladet): For en uge siden Skjern gav det danske landshold Egypten en ordentlig en på lampen. Men det var et helt anderledes tændt egyptisk hold, der i går tog hul på VM med en meget overraskende sejr på 22-20 over VM-sølvvinderne fra Qatar.

I aften møder Danmark så Egypten i andenrundekampen ved VM. Mod Qatar var det især målmanden Karim Hendawy, og bagspillerne Yehia Mohamed og Ahmed Elahmar, der faldt i øjnene.

Danmarks assistenttræner, Henrik Kronborg, fortæller her, hvordan Egypten skal onduleres igen.

- Vi er spændte på, hvad Egypten tænker. I Skjern spillede de meget defensivt mod os, og vi havde relativt let ved at lave mål mod dem. Vi tænker, at de måske denne gang vælger at være mere offensive i deres forsvar.

- I angrebet er de uden deres normale playmaker. Det virker som en svækkelse af deres hold. Vi skal løbe kontra på dem, så vi tvinger Elahmar til at løbe med hjem og dække op. Han står meget bare og kigger, og det skal vi udnytte.

- Egypten er et farligt hold, fordi de spiller lidt atypisk. Men det kan være en fordel for os, hvis de vælge at dække offensivt. Vi har spillerne, der kan udfordre en mod en og to mod to, siger Henrik Kronborg.

Se også: Farcen fortsætter: Toft kan stadig blive smidt ud af VM

Niklas Landin tog fuldstændig pynten af argentinerne. Foto: Lars Poulsen. Håndbold - 13. jan. 2017 - kl. 22:20 Sådan! Rå magtdemonstration i VM-premieren

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere