Sæsonpremiere i fare for VM-reserve

Flensburg-målmanden Søren Rasmussen er  blevet kikkertopereret som følge af en meniskskade

Søren Rasmussen har lige nu ikke så meget at juble over. Han er på krykker efter en kikkertoperation (Foto:
Søren Rasmussen har lige nu ikke så meget at juble over. Han er på krykker efter en kikkertoperation (Foto:

VM-reserven Søren Rasmussen går efter alt at dømme  glip af Bjerringbro-Silkeborgs sæsonpremiere mod de danske mestre fra KIF Kolding København.

Landsholdsmålmanden, der efter en del i år i Flensburg Handewitt med bl. a. en Champions League på CV’et er vendt hjem til Danmark, blev forleden kikkertopereret for en meniskskade fra forsommerens slutkampe.

Se også: 28 spillere udtaget til VM: Torsdag skæres ni væk

Det er normalt ensbetydende med 5-6 ugers pause, så i den første kamp i den nye 2015/16 sæson lørdag, 29. august mod de 14 dobbelte danske mestre må den erfarne målmand overlade pladsen mellem stængerne til nyerhvervelsen, Kasper Larsen, senest Skanderborg.

Efter en lang pause på grund af en hjernerystelse er målmanden fra det stærke kuld med Niklas Landin, Jannick Green, Kevin Møller m.fl., klar til at spille på højeste niveau igen.

Bjerringbro Silkeborg har hentet ham som erstatning for svenskeren, Linus Persson, der er fulgt med kæresten, den tidligere Viborg-spiller, Isabelle Gullden til Bukarest, Rumænien.

Når Søren Rasmussen er klar, vil BSV kun have landsholdsspiller, Klaus Thomsen ude i endnu nogle måneder.

Forsvarsspecialisten, der blev skadet i første kamp i sidste sæson, kunne have været klar efter en korsbåndsskade, hvis han ikke var blevet sat nogle måneder tilbage af en ny operation på grund af noget brusk.

0 kommentarer
Vis kommentarer